Celebrity News

Brena i Boba uživaju na Floridi u inat svetskoj pandemiji! (FOTO)

Lepa Brena i Boba ovih dana uživaju na Floridi, a kako bi se zaštitili od koronavirusa preduzeli su sve mere opreza...

Brena i Boba uživaju na Floridi u inat svetskoj pandemiji! (FOTO)

Ako je svet stao, ne znači da život čeka - krilatica je kojom se sigurno vodi i naš najpoznatiji par. Lepa Brena i Boba trenutno borave na Floridi, a situacija s koronom nije ih sprečila da se u potpunosti prepuste uživanju.

Budući da se nikad ne razdvajaju, Brena i Boba bez obzira na situaciju s pandemijom ne žele da gube vreme, pa su se ovog puta uputili u jednu finu avanturu. 

Trenutno uživaju na Floridi, a umesto talasa, njihovo putovanje ovog puta obeležio je nešto edukativniji sadržaj.. Posetili su muzej čuvenog pisca i novinara Ernesta Hemingveja, a Brena se putem „Instagrama” pohvalila i zajedničkom fotografijom i interesantnim video- snimkom.

- Kuća - muzej Ernesta Hemingveja - objasnila je Brena gde se nalazi.

Prijovićkina izjava pokrenula sumnje – Nije u dobrim odnosima s Brenom?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Lepa Brena nedavno je napunila 60. godina, a tom prilikom njen suprug Boba priredio joj je pravo iznenađenje. Zbog pandemije koronavirusa upriličeno je malo slavlje za odabrane, a sreća, radost i veselje svakako nisu izostali.

Budući da Brenu i Bobu ništa ne spračava da uživaju na prelepom putovanju, rođendan je ipak proslavila pod vanrednim okolnostima - bez velike pompe. 

Za magazin „Story” Brena je otvoreno govorila kako trenutno posmatra sve što se oko nas trenutno dešava. 

- Šest decenija je impresivan okrugao broj, posebno ako uz to dodam da se šou-biznisom profesionalno bavim 38 godina. Ove godine sam imala priliku da sumiram mnoge stvari u životu i da pažljivo posmatram sve što se dešava trenutno, ne samo kod nas već i u čitavom svetu. Ja sam osoba koja pamti samo veličanstvene trenutke u svom životu. Ne znam da li je razlog to što sam veoma otvorena prema životnim iskustvima i navikama ili zbog toga što sam na neki način rođena pod srećnom zvezdom. Naime, celog života sam radila posao s mnogo ljubavi i strasti i to me do danas nije napustilo. Mislim na muziku i komunikaciju s publikom. I u privatnom životu čovek treba da bude ekstrovertan, ne treba da se plaši izazova, jer svaki veliki uspeh traži veoma težak, naporan i predan rad, kao i velike žrtve - rekla je Brena i dodala: 

Lepa Brena: Razvela bih se od Bobe samo u ovom slučaju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Uživam. Da nije bilo korone, ne bih se ovako odmorila, već bih trčala za obavezama i s koncerta na koncert. Bila bih u svojoj dugogodišnjoj rutini. Ovako sam se resetovala. Za svih 38 godina, koliko radim, pevala sam tokom svake Nove godine, osim kada sam bila trudna ili imala trombozu.

- Ja sam radoholik jer se bavim poslom koji obožavam. Nedostaje mi druženje s publikom, to me dovodi do suza. Čovek ne zna šta ima dok to ne izgubi. Nemam utisak da mi je 60 godina i pokušavam da nađem odgovor na to. Da li je to zato što sam uvek u akciji i u pokretu, ne znam. Po tome kako se osećam i kako razmišljam, čini mi se da imam 40 ili 45 godina - završila je Lepa Brena  koja koristi svaki trenutak kako bi uživala s Bobom i svojim najmilijima. 

Skupoceni poklon za 60. rođendan: Boba nije žalio para!

Komentari (0)

Loading