Celebrity News

Tijana eM: Još uvek za sve tražim dozvolu od roditelja

Iako je samostalna od svoje 15. godine, roditeljska reč je za nju presudna

Tijana eM:  Još uvek za sve tražim dozvolu od roditelja

Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em, objavila je hit pesmu „Žena od sultana” i napravila pravi bum. Za mesec dana pesma je imala čak 22 miliona pregleda, a pevačica je u centru pažnje. Tijana ne skriva da se podvrgla estetskoj operaciji usana i grudi. Kako je ispričala, roditelji su se najpre protivili ovoj njenoj odluci.

 

– To sam uradila zbog sebe, da bih bila zadovoljna svojim izgledom, a nema nikakve veze s karijerom. Ne mogu da kažem da li bi me ljudi prihvatili na isti način, ali verovatno da bi, jer su to više osudili nego prihvatili. Smatram da nisam preterala u tome – rekla je Tijana za portal „24sedam.rs” i istakla da je roditelji prvo nisu podržali, kao i da za sve još uvek od njih traži dozvolu.

– Da, ja za sve tražim dozvolu od roditelja. Imam poštovanje prema njima. Samostalna sam još od 15. godine, ali volim da ih pitam makar za mišljenje, ako ne za dozvolu. Silikoni su bili moja želja, to mi je podiglo samopouzdanje, pa su mi rekli: „Samo nemoj da preteraš, nek to bude umereno”. Poslušala sam ih – priznala je i naglasila da joj se najviše dopadaju estetske korekcije koje je uradila Anastasija Ražnatović.

 

– Kod nje mi se mnogo sviđaju usta i nos, pa bih nju izdvojila onako na prvu. Baš mi se dopada kako je kod nje to sve sređeno.

Komentari (0)

Loading