Celebrity News

Ljiljana Jakšić: Meni je 5000 dinara kao pet miliona

Glumica iskreno o finansijskoj krizi

Ljiljana Jakšić: Meni je 5000 dinara kao pet miliona

Pandemija koronavirusa uticala je na mnoge profesije, a glumci su među najugroženijima. O tome kako preživljava u ovim tešlim okolnostima, govorila je glumica Ljiljana Jakšić Salveta i otkrila kako joj je sedmogodišnja ćerka Darija priskočila u pomoć

– Komšija mi juče kuca na vrata, treba da se da 5.000 za lift, održavanje godišnje, šta već. Ja u šoku, meni je trenutno 5.000 dinara kao 5 miliona! Držim taj papir, bila sam van sebe, a moja ćerka odlazi u sobu i donosi mi novčanice koje je skupljala. Po 200, 300, 500, sačuvano u novčaniku malom, daje mi i kaže: "Izvoli, da platiš lift". Insistirala je da uzmem, rekla sam joj: "Ostavi, tražiću ti kad ne budem imala baš ništa", tako je bilo – započela je Jakšićeva.

Luka Šarac

 

 

– Ćerkica je jako empatična, emotivna, pohađa besplatne časove gimnastike. Sve smo sveli na minimum - kaže glumica za "Ekskluziv" i ističe da joj je pomoć prijatelja dragocena. 

– Sve je "zabibereno" stambenim kreditom. Teško je. Moram da zahvalim svojim prijateljima na pomoći, velikoj pomoći. Imala sam neku ušteđevinu, to je to. Posla nema već duže vreme, volela bih da glumim u nekoj seriji, ili u nekom filmu, još bolje – zaključila je Ljiljana.

Komentari (0)

Loading