Celebrity News

Nesrećna sultanija Mahidevran: Težak period za slavnu tursku glumicu

U popularnoj seriji "Sulejman Veličanstveni" glumila je prvu ženu čuvenog turskog vladara

Nesrećna sultanija Mahidevran: Težak period za slavnu tursku glumicu

Turska glumica  Nur Fetahoglu u istorijskoj seriji "Sulejman Veličanstveni" glumila je sultaniju Mahidevran, čiji život je bio protkan nesrećom i tugom. I u privatnom životu ova četrdesetogodišnjakinja je prolazila kroz teške periode.

 

 

Početkom 2015. izgledalo je da joj se sve u životu strmoglavilo - i brak i karijera. Serija "Hajat jolunda" prošla je neslavno - nije izazvala pažnju gledalaca, pa je emitovanje prekinuto posle samo nekoliko epizoda. S druge strane, njen brak sa Leventom Vezirogluom završio se razvodom. Međutim, rođenje ćerke, godinu dana kasnije, povratilo joj je osmeh na lice.

 


Ipak, glumica trenutno ponovo prolazi kroz još jedan težak životni period. Naime, "prvoj supruzi" Sulejmana Veličanstvenog preti zatvorska kazna od pet godina.

 

 Naime, tužilaštvo u Turskoj podiglo je optužnicu protiv glumice, koja se u problemima našla zbog nekretnine i to tako što je obnovila kuću svog dede bez dozvole nadležne opštine. Situaciju otežava činjenica da je objekat pod posebnom zaštitom države. Ukoliko bude proglašena krivom, Nur će iza rešetaka provesti čak pet godina.

Pročitajte: Mlada u drugom planu - Glumica Nur Fetahoglu zablistala na venčanju Bali-bega

 

 

Inače, atraktivna glumica rođena je u Nemačkoj, a od 2006. aktivna se bavi glumom. Od 2008. do 2011. bila je udata za Murata Ajšana. Dve godine kasnije, izrekla je sudbonosno "da" Leventu Veziroglu.

 

Komentari (0)

Loading