Celebrity News

Žarko Jokanović izašao iz bolnice, oglasila se Milica: Vratila se moja ljubav!

Milica Milša obavestila je svoje pratioce da je Žarko konačno stigao kući!

Žarko Jokanović izašao iz bolnice, oglasila se Milica: Vratila se moja ljubav!

Nakon što je iznela detalje teške borbe s koronavirusom zabrinuta za svog supruga, Milica Milša konačno može da odahne. Žarko Jokanović danas je pušten iz bolnice, a o detaljima njegove borbe s virusom poznata glumica progovorila je putem svog „Instagram” naloga: 

- Stigao je kući! Moja ljubav, moj univerzum je posle 15 dana provedenih u bolnici, hvala Bogu i doktorima i medicinskim radnicima, živ i zdrav došao kući na oporavak. Sreća i osmeh su se vratili na moje lice - dodala je Milica.

Milica Milša izvukla se iz pakla korone, Žarko Jokanović u bolnici!

Početkom meseca Milica je bila uplašena za svog supruga. Oboje su, bez obzira na sve mere opreza bili zaraženi koronom. 

- U bolnici je već četvrti dan. Ne mogu dočekati da dođe kući da ga opet ovako zagrlim. Volim te najviše na svetu - glasila je emotivna poruka namenjena Žarku, a kako je izgledala njena borba s Covidom-19 pročitajte u nastavku...

- Bogu hvala, sada sam dobro. Kod mene je sve trajalo 15 dana, mada se još čuvam i odmaram. Imala sam temperaturu koja nije bila veća od 37.6 i to je trajalo nekoliko dana. Konstatovan mi je početak zapaljenja pluća sa jedne strane. Ležala sam, pila terapiju, uzimala lekove, primala injekcije fraksaparina... Žarko je bio u kući sve do 12. dana, njemu su temperature bile mnogo više. Tog dvanaestog dana njemu se temperatura nije spuštala ispod 39. I onda je otišao u bolnicu. Sada je bolje, stabilno je i ja očekujem da će se, Bože zdravlja, vratiti sledeće nedelje kući - ispričala je Milica za "E-kliniku" i dodala: 

Milica Milša: Moj Žarko je savršen!

- Nije prijatno, znate. Zaista sam se osećala kao da imam "osmog putnika" u sebi, vanzemaljca koji ide i rovari negde, buši i ruši po mom telu, a da ja ne znam šta zapravo čini sa mnom. Jedan nepoznati virus koji čini da ne možete da se pouzdate u svoj subjektivni osećaj kako vam je... Veoma je varljiv taj osećaj kod korone. Jednostavno, kada vam je dobro, nemojte biti sigurni da jeste. Ali najbitnije je: ne zapuštajte bolest - poručila je glumica i dodala da nikako ne bi trebalo čekati da bolest uznapreduje.

Milica i Žarko ponovo su zajedno, a ovim putem im želimo brz oporavak...

Komentari (0)

Loading