Celebrity News

Uraganke prati loša karma u ljubavi? Još jedna članica benda ponovo sama!

Sanja Vučić konačno je otkrila detalje raskida...

Uraganke prati loša karma u ljubavi? Još jedna članica benda ponovo sama!

Nakon mnogobrojnih spekulacija da je raksinula s dečkom, konačno je stigla i potvrda. Zgodna „uraganka” potvrdila je da je ponovo solo, a o svemu tome oglasila se na svom „Instagram” nalogu. 

Sanja Vučić istakla je da je bivši više ne zanima i da je trenutno fokusirana isključivo samo na karijeru. O bivšoj ljubavi i razlogu raskida rekla je sledeće. 

– Dragi novinari i pratioci, u poslednjih mesec dana bili smo u medijskoj pauzi i nisam se oglašavala i odgovarala na pitanja koja mi postavljate već duže vreme. Pitate me često zbog čega sam obrisala slike sa već sada bivšim dečkom sa „Instagrama”. Mi već dva meseca nismo zajedno, nismo u kontaktu i fokusiram se isključivo na sebe, svoj rad i posao, ništa van toga me ne zanima - rekla je Sanja, a zatim dodala: 

Instagram screenshot

 

 

- Naglasila bih da je do prekida došlo isključivo zbog prezasićenja i neslaganja u karakteru i obavezama. Nikakvi spoljni faktori nisu uticali na to. Sada ću se oglasiti na tu temu i stavljam tačku na to, hvala – napisala je Sanja na svom “Instagramu.”

Sanja se na ovaj način pridružila klubu „solo igračica”, a društvo joj pravi i njena dobra prijateljica i članica benda „Huricanne„ Ivana Nikolić koja je takođe pre nekoliko meseci prizanala da je raskinula dvogodišnju vezu.

Ivana je ovu informaciju otkrila spontano i to nekoliko nedelja nakon premijere spota "Folir'o".

S druge strane, treća članica njihovog muzičkog sastava, Ksenija Knežević uživa u skladnoj vezi...

Komentari (0)

Loading