Celebrity News

Ženi se Mirko Šijan: Bojana je ona prava!

Sin Goce Božinovske spreman da stane na ludi kamen

Ženi se Mirko Šijan:  Bojana je ona prava!

story

Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan, važi za zavodnika za kojim su ludovale mnoge lepotice. Ipak, njegovo srce je zauvek ukrala Bojana Rodić. Sestra supruge Veljka Ražnatovića, za Mirka je fatalna, pa on ne skriva da je brak sledeći korak u njihovoj vezi.

 

 

– Sjajno nam je u vezi. Sve nam je bajno, sjajno... Cvetaju nam ruže. Predivno nam je, uživamo. Bojanu obožavam, ona je prava devojka za mene. Ništa još ne znam za svadbu, ali ona će se svakako desiti. Kad bude, neka bude, i to je to - rekao je Mirko za "Srpski telegraf" i otkrio da li je upoznao Rodiće, te kako su ga prihvatili Bojanini majka Danijela i otac Bogdan


– Naravno, upoznao sam celu porodicu Rodić, oni su legende. Prihvatili su me super, oni su takvi ljudi. Nisam divnije ljude upoznao od njih. Pravi su domaćini, nema šta.

 

 

Goca Božinovska jedva čeka da postane baka, a nedavno je za medije izjavila da zaljubljenom paru daje blagoslov za brak.

- Bojana je izuzetna devojka, dobro dete, vredno. Mislim, uostalom, ja se vodim rečenicom: "Gledaj majku, biraj ćerku". Prosto, ja se držim tih starih stvari. Ako su ti otac i majka domaćini, vredni i kvalitetni ljudi, oni nikako nisu mogli da naprave decu koja ne valjaju. Jedva čekam da mi podare unučiće, pa da se igram sa njima - rekla je pevačica.

Komentari (0)

Loading