Celebrity News

Džejla Ramović za "Story": Nije mi vreme za ljubav

Roditeljima mlade muzičke zvezde teško je što će uskoro otići iz rodnog Goražda

Džejla Ramović  za "Story": Nije mi vreme za ljubav

Mlada pevačka nada Džejla Ramović (18) na estradnu scenu donela je moćan glas i snažnu emociju, a regionalno popularnim hitom “Ruine” opravdala je poverenje svoje mentorke Marije Šerifović i glasača koji su je pre godinu i po dana doveli do pobede u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”.

Na taj način utabala je početak svog profesionalnog puta, kojim, mada vrlo mlada, korača samouvereno. U prvi plan uvek ističe svoj muzički talenat, mirnu prirodu i vaspitanje koje je nasledila od roditelja Edite i Sinana. Tvrdi da je senzacionalizam ne privlači i zato nastoji da privatan život drži u tajnosti.

Uprkos tome, saznali smo da bi za dobrobit najmilijih učinila apsolutno sve, da teško sklapa prijateljstva, da ume da bude vrlo tvrdoglava, ali i da joj je želja da poput svoje dve starije sestre Šejle i Lejle, nakon završene srednje ekonomske škole, upiše fakultet i osamostali se.

 Razmišljate li da studije upišete u Beogradu?

- Želja mi je da studiram ekonomiju, a da li će to biti u Beogradu, još nisam odlučila. U glavi imam par opcija i još pola godine za razmišljanje.

 

Kako se sa činjenicom da ćete uskoro otići iz porodičnog doma nose vaši roditelji?

- Svesni su da se to vreme bliži i naravno da im nije svejedno. Ipak sam ja njihovo mezimče, ali me podržavaju u svakoj mojoj odluci.

Da li se i dalje prvenstveno s njima konsultujete oko profesionalnih angažmana?

- Otac ide sa mnom na sve moje nastupe. On i mama su uvek tu za mene i s njima se konsultujem oko važnih odluka, ipak pregovore uglavnom obavljam sama.

Na šta ste mislili kada ste kazali da su “odlasci” dragih osoba uticali na to da postanete vrlo emotivni? Koji odlazak je ostavio poseban pečat na vas?

- Govorila sam uopšteno. Umem da se vežem za ljude i zato mi rastanci vrlo teško padaju.

Često, međutim, umeju da kažu da ste hladni i rezervisani. U kojim trenucima volite da probudite i istaknete taj deo svog karaktera?

Ceo intervju sa Džejlom Ramović pročitajte u najnovijem broju magazina Story koji je u prodaji do 24. novembra

Story.rs

 

 

Komentari (0)

Loading