Celebrity News

Nataša Aksentijević: Ovo sam ja, žena od preko 100 kilograma! (FOTO)

Nataša Aksentijević - Misija skidanja kilograma biće naporna i teška, ali će se zasigurno isplatiti...

Nataša Aksentijević: Ovo sam ja, žena od preko 100 kilograma! (FOTO)

Poznata voditeljka Nataša Aksentijević koja uživa u skladnom braku sa suprugom Dušanom, po drugi put  porodila se prošle godine neposredno pred Badnji dan. 

Nakon što je obavestila svoje pratioce da je stigla i druga ćerka Vera, voditeljka je uživala u svakom trenutku majčinstva.

– Ljubav se duplira, duplira se i briga. Ali pošto je ljubav uglavnom veća od brige, bar u mom karakteru, onda ta briga nije ni važna. Tu je i velika borba. Helena voli bebu, učestvuje u presvlačenju, kupanju, ali ima i ideju da je poklopi jastukom kada plače. Nadam se da će sve to proći i da će se lepo slagati. Trudim se da Heleni ne nedostaje ništa i da sve što smo radili pre Verinog dolaska radimo i dalje – objašnjava nekadašnja voditeljka emisije „DNK”, kojoj mnogo pomaže suprug Dušan.

Međutim, kao i većina žena, simpatična voditeljka muči muku s kilogramima, a o tome je rešila javno da progovori. Žena čak ni godinu dana od porođaja nije spremna za modnu pistu, iako se ovakav stil i način života sve više propagira u javnosti. 

Nataša Aksentijević se porodila NA BADNJI DAN, a onda je OBJAVILA DIRLJIVU FOTOGRAFIJU (foto)

Nije sramota imati višak kilograma

Nataša Aksentijević želela je da u potpunosti razbije ove predrasude, pa se putem „Instagrama” obratila svima i iznela problem s kojim se suočava. Pokazala je sliku svog tela, ističući da ju je veoma sramota, ali da je sigurna da će ovim probuditi svest kod drugih žena.

– Ćao, ovo sam ja, Nata, žena od preko 100 kg. Razgaćila sam se. Nemate pojma koliko velika „kohones” moraš da imaš da se skineš u kupaći sa ovom kilažom. Svi koji imaju problem kao ja, lažu ako izgovore: „Meni ne smeta”. Znate vi dobro da mene za štošta „boli briga” i nisam neko kome je bitno ko kakvo telo ima. Ali ako ćemo najiskrenije, bilo bi bolje da je drugačije, bilo bi nekako lakše.

Harizmatična voditeljka ušla je u klinč s ozbiljnim problemom, ali smo sigurni da će iz njega izaći kao pobednik.

- Velika je borba ispred mene. Ne žalim se, već sam se pohvalila. Daću sve od sebe. Sve to radiću javno, jer ako bude postojala samo jedna osoba kojoj bude lakše sa mnom da prolazi kroz istu borbu, ako samo jednoj osobi pomognem na tom putu, za mene će to biti uspeh. Zanemarimo estetiku, o zdravlju je reč. Puno vas volim i žešće me je sramota što sam vam objavila ove fotografije, ali znam da ćete razumeti moje razloge – napisala je Nataša na svom „Instagram” nalogu. 

Nataša Aksentijević - DA MOGU, BILA BIH NON STOP TRUDNA

Natašu su u ovom potezu podržale mnoge poznate ličnosti poput Nataše Pavlović, Marije Karan i mnogih drugih...

Komentari (0)

Loading