Celebrity News

Bivši dečko otkrio - Iznenađujući detalji o Sanji Vučić!

Bio je dobar, a sad je bivši...

Bivši dečko otkrio - Iznenađujući detalji o Sanji Vučić!

Sanja Vučić nedavno je potvrdila da je raskinula s dečkom Nikolom. Nakon mnogobrojnih spekulacija sve je objasnila na svom „Instagram” nalogu. 

– Dragi novinari i pratioci, u poslednjih mesec dana bili smo na medijskoj pauzi, nisam se oglašavala i odgovarala na pitanja koja mi postavljate već duže vreme. Pitate me često zbog čega sam obrisala slike s već sada bivšim dečkom sa „Instagrama”. Mi već dva meseca nismo zajedno, nismo u kontaktu i fokusiram se isključivo na sebe, svoj rad i posao, ništa van toga me ne zanima – rekla je Sanja, a zatim dodala: 

Uraganke prati loša karma u ljubavi? Još jedna članica benda ponovo sama!

– Naglasila bih da je do prekida došlo isključivo zbog prezasićenja i neslaganja u karakteru i obavezama. Nikakvi spoljni faktori nisu uticali na to. Sada ću se oglasiti na tu temu i stavljam tačku na to, hvala – napisala je Sanja na svom „Instagramu”.

O njihovoj ljubavi mesecima se spekulisalo, a kada je s njene adrese stigla direktna potvrda, mnogi su pomislili „ma to je nemoguće”. S obzirom na to da je i Ivana Nikolić, njena koleginica iz benda „Hurricane”, takođe raskinula s dečkom par meseci pre, mnogi su počeli da spekulišu da li to prelepe „uraganke” prati loša karma u ljubavi. 

Zaključak je ipak drugačiji - lepotice odlično znaju šta žele i nemaju vremena za gubljenje...

Sad je bivši dečko Sanje Vučić izneo svoju stranu priče. On je, naime, istakao da je Sanja njemu prva prišla, da su se ludo voleli i da je bio uz nju u najtežim momentima koje je Sanja preživljavala...

– Zaljubljive sam prirode. Uvek sam bio za veze, a ne za neke kombinacije. Ja sam živeo sam, a Sanja je živela kod mene, pa smo se preselili u centar. Ona je prišla meni na ulici – rekao je Nikola.

– Ona je super devojka, druželjubiva, išao sam na njihove nastupe kao gost. Ne znam da li su me više gotivile Ivana ili Ksenija, s obe sam dobar – rekao je on je za „Ekskluzivno” i dodao: 

Otkrio istinu o rastanku: Bivši dečko Sanje Vučić doneo šokantnu odluku

– Malo je ona pala u depresiju, jer joj je zbog tog leka počela da opada kosa, dobila je insulinsku rezistenciju. Ja sam, naravno, bio uz nju sve vreme i onda smo počeli s vremenom da se svađamo. Ona nije bila za druženje, ja nisam mogao da ostajem kod kuće – rekao je Nikola.

– Udaljili smo se i zbog mog posla, radio sam po 12 sati, šest dana u nedelji. Tad je bio karantin, ona je sedela u kući. Jednom smo samo otišli u Kruševac. To je bila velika ljubav. Ostali smo u kontaktu, ostali smo dobri, to je moralo tako... Nakon svega nemam gorak ukus. Mislim sve najlepše o njoj – ispričao je Sanjin bivši dečko.

Na bivšeg dečka Sanja Vučić nije želela da troši reči pa je kratko prokomentarisala: 

– On je slobodan momak i može da radi šta god želi.

Komentari (0)

Loading