Celebrity News

Luka Raco prvi put predstavlja izabranicu Vanju: Na korak do venčanja!

U prvom zajedničkom intervjuu glumac i njegova izabranica otkrivaju da će najverovatnije uskoro otpočeti zajednički život, da su karakterno dve različitosti koje se dopunjuju, kako u njihovom odnosu nema ljubomore i da su oboje vrlo romantični

Luka Raco prvi put predstavlja izabranicu Vanju: Na korak do venčanja!

Otkako je pre sedam godina kročio na javnu scenu, glumac Luka Raco (29) u žiži je medijskog interesovanja. Zahvaljujući svom talentu i neodoljivom šarmu postao je miljenik ženske publike, a po mišljenju mnogih, jedan je od najpoželjnijih muškaraca mlađe generacije i veliki zavodnik.

Pohvalama na račun zavodničke prirode Raco nikada nije pridavao veliki značaj. U nekoliko navrata probao je da ih demantuje i tada je tvrdio da ne pripada redu muškaraca koji idu iz veze u vezu. Govorio je da se nada da će u moru pogrešnih pronaći pravu devojku koja će, osim ljubavi, biti u stanju da mu pruži podršku i oslonac.

Kako smo pre par nedelja saznali, planovi na tu temu diplomiranom ekonomisti, kojeg gledamo u glavnoj ulozi serije “Igra sudbine”, polako su počeli da se ostvaruju, a za to je zaslužna arhitekta Vanja Marković (26). Zaljubljeni par već na prvom sastanku shvatio je da deli ista interesovanja i planove za budućnost, što nam je otkrio u prvom zajedničkom intervjuu za „Story“.

Luka Raco: Ne krijem emotivni život od javnosti

Petar Đorđević

 

Koliko dugo ste se poznavali pre nego što ste otpočeli emotivnu vezu?

- Luka: Oko desetak godina, ali reč je o poznanstvu putem društvenih mreža. Svojevremeno smo nakratko stupili i u komunikaciju, ali na tome se sve završilo. Ona je u međuvremenu otputovala u Milano gde je završavala master studije arhitekture i tek nedavno, nekoliko meseci po njenom povratku, počeli smo ponovo da se dopisujemo, a potom smo izašli i na kafu. Već na početku razgovora osetili smo da smo jedno za drugo. Ni sanjali nismo da će se sve tako ubrzano odvijati. Ni sa kim do sada nisam imao ništa slično. Sve mi je to novo, ali prepustio sam se i uživam u trenutku, što je slučaj i kod nje.

- Vanja: Interesantno je da napomenem da sam, pre nego što sam otišla s Lukom na tu prvu kafu, bila na nekom putovanju van Beograda i nisam stigla da sredim nokte, već sam samo tako istrčala iz kuće, što inače nemam običaj. Ponašala sam se kao da treba da se vidim s nekim koga poznajem dugo.

Luka Raco otkrio magičnu formulu zavođenja!

story

 

 

Luka, da li je neposrednost ono po čemu se Vanja razlikuje od drugih devojaka s kojima ste izlazili?

- Kod nje me je privukao X-faktor, nešto što se ne može rečima opisati. Nakon prvog sastanka imao sam neodoljivu želju ponovo da je vidim, što mi se ranije, s drugim devojkama, nije događalo. To je jedan od razloga zašto nijednu prethodnu vezu nisam želeo da nastavim i borim se za nju. Sve bude super, dogovorimo se da odemo na sastanak, ali čim se sutradan probudim, prestajem da razmišljam o toj osobi. Sada je to potpuno drugačije, moje misli su stalno s Vanjom.

Razmišljate li o zajedničkom životu?

- Luka: S obzirom na to da smo stalno ili kod mene ili kod nje, čini se kao da već živimo pod istim krovom.

- Vanja: Za sve ovo vreme možda smo se dva puta razdvojili i to nam je bilo kao da se deset dana nismo videli (smeh).

Vanja, kako gledate na Lukine želje da se uskoro oženi i dobije dete?

- Zašto da ne i ja sam porodičan tip. Kroz dva meseca napuniću 27 godina, što nije malo. Mislim da je u ovim godinama glupo započinjati vezu sa osobom s kojom se ne vidite u braku. To je prirodan sled, pa videćemo kada dođe vreme za to.

Ekskluzivne fotografije kao i ceo intervju pročitajte u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 1. decembra! 

story

 

 

Komentari (0)

Loading