Celebrity News

Slaven Došlo: Pobegao sam od korone

Poznati glumac Slaven Došlo trenutno je u Egiptu gde odmara i – uživa.

Slaven Došlo: Pobegao sam od korone

Slaven Došlo  je u društvu drugarice i koleginice iz serije „Biser Bojane“ Vanje Nenadić, a šta to rade i kako se provode, podelili su s gledaocima K1 televizije.

 – Igrom slučaja sam ovde, iskrslo mi je nekoliko slobodnih dana pa sam rešio da pobegnem od te frke sa koronom i malo se odmorim pred nove obaveze. Vanja je ovde, uči ronjenje, pa sam odlučio da joj se pridružim. Kad neko pita šta radimo i otkud mi zajedno, šalimo se da snimamo „Biser Bojane 3“ – rekao je Slaven u uključenju u emisiju „Kec na jedanaest“ na televiziji K1 s jedne prelepe plaže u Egiptu.

printscreen

 

 

Kako kaže, u Egiptu korona kao da ne postoji.

 – Tokom dana ovde je između 27 i 30 stepeni, ali je uveče dosta svežije. Ronimo i uživamo u sportovima na vodi, a sve je kao da korona i ne postoji. Ovde su ljudi jako opušteni i osećam se mnogo sigurnije. Sledećeg petka trebalo bi da počnemo snimanje druge sezone serije „Švindleri“, naravno, ako sve bude po planu, pa se ovde pripremam za ulogu. Jedino moram da pazim da mnogo ne pocrnim, pa se sklanjam sa sunca koliko mogu – rekao je Slaven.

 

 

Na Boškovo pitanje rade li klubovi i kakav je noćni život, Slaven je iznenadio odgovorom:

 – Trenutno nisam neki ljubitelj noćnog života. Više sam za sport i za raniji odlazak u krevet – rekao je mladi glumac.

Komentari (0)

Loading