Celebrity News

Stiže devojčica: Trudna Jelena Janković!

Jedna od naših najboljih sportistkinja je u drugom stanju

Stiže devojčica: Trudna Jelena Janković!

Jelena Janković uskoro će postati mama. Bivša teniserka i njen izabranik, doktor Branko Barać postaće roditelji devojčice, saznaje "Kurir".

Dokaz da se sreća pojavljuje tamo gde je najmanje očekujete

Sve donedavno Jelena je uspešno krila emotivni život, međutim, mediji su pre nekoliko meseci saznali da ima novog partnera, uglednog doktora iz Beograda Branka Baraća.

Upoznali su se nakon teniskog turnira održanog u junu u Beogradu.  Ono što je moglo da se ispostavi kao najnovija zdravstvena drama u njenoj turbulentnoj takmičarskoj karijeri, za Jelenu Janković (35) pokazalo se kao dokaz da se sreća pojavljuje tamo gde je najmanje očekujete.

Naime, poznata teniserka, nakon više od tri godine pauze zbog višestrukih sportskih povreda, pojavila se minulog leta na “Adrija turu” u Beogradu, ali umesto radovanja činjenici da se njenim mukama sa zdravljem primakao kraj, dogodila se eksplozija koronavirusa među igračima zbog čega je ponovo morala da potraži pomoć lekara.

Pročitajte: Bogatstvo Jelene Janković - Ovo nisu kuće, nego dvorci!

 

Zaputila se u jednu privatnu beogradsku bolnicu i dok je verovatno razmišljala o tome kada će konačno moći da se skrasi, ukazala se upravo takva prilika ali na potpuno drugom životnom polju.

Baš u bolnici pronašla  je novu ljubav i kao da su istog trena sve druge brige, pa i zdravstvene, pale u drugi plan.

“Kao na filmu”, neko bi rekao, ali ljubavna priča između nje i doktora Branka Baraća tekla je upravo tako. Posle prvog susreta u bolnici, kako su preneli domaći mediji, njihov odnos počeo je sve intenzivnije i lakše da se odvija, ali budući da je tada još trajao karantin, kao da je njegovo okončanje još više rasplamsalo događanja i vezu podiglo na novi nivo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @fifteen40

 

Postali su praktično nerazdvojni, a dete će biti prava kruna njihove ljubavi.

Teniserka ove navode još uvek nije potvrdila, ali ni demantovala.

Komentari (0)

Loading