Celebrity News

Nele Karajlić: Maradona bi bio bog i da je bio kuvar!

S obzirom na to da ga je lično poznavao, Neleta Karajlića je vest o smrti čuvenog Maradone veoma potresla.

Nele Karajlić: Maradona bi bio bog i da je bio kuvar!

Vest o preranom odlasku Maradone me je duboko potresla. U jednom trenutku smo se viđali, nije to dugo trajalo, ali je to druženje bilo intenzivno. Dolazio je i na koncerte No Smoking Orchestra i bio je poseban. Doticalo ga je sve što se oko njega događalo. Nije bio obična svetska zvezda, nego mali bog koji vam se odmah uvuče pod kožu. Njegov izraz lica uvek je bio između smeha i suza, te dok pričate sa njim niste znali da li se smeje ili plače – kazao je Nele u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

 

 

Kako je istakao, za njega je Maradona oduvek bio i biće najbolji fudbaler svih vremena. A na Boškovo pitanje kako je izgledala Maradonina i Kusturicina družba tokom snimanja dokumentarca, Nele je istakao da su njih dvojica veoma slični.

 

 

–Obojica su jake ličnosti, sa snažnim osećajem sa socijalnu pravdu. Obojici je svojstven taj bol zbog svetske nepravde koju su se uvek trudili da prevaziđu. Delili su i strast prema poslu i uopšte svemu čega se dohvate. Svako je u svom poslu pravi majstor, a to nadahnuće u umetnosti karakteristično je i za balkanske i za južnoameričke narode. On je pravi predstavnik tog specifičnog temperamenta i uveren sam da čak i da je bio kuvar – on bi bio bog. To su takvi ljudi – istakao je Karajlić.

Komentari (0)

Loading