Celebrity News

Veliki povod za slavlje Nikoline Kovač i Saše Kapora (foto)

Radost u domu pevačkog para

Veliki povod za slavlje Nikoline Kovač i Saše Kapora (foto)

Bračni par Nikolina Kovač i Saša Kapor tokom zajedničkog života su prošli kroz različite krize o kojima su javno govorili, ali je njihovu ljubav učvrstilo rođenje drugog deteta, ćerke Nikoline.

Dolazak ćerke 26. novembra 2019. godine uneo je radost u njihov dom, a pevač nije skrivao da im se život potpuno promenio.

 

 

– Nikoleta mi je, čini mi se, promenila život. Ta ljubav izmešu tate i ćerke je neopisiva i nisam ni znao da je ovo moguće. Ne smeta mi ako plače, ja sa njom pričam, mazim je, a neki dan je izgovorila "TATA", bukvalno su mi suze krenule –  rekao je Saša jednom prilikom dok je Nikolina istakla da je naslednica učvrstila njihov odnos.

 

 

– Uloga majka jeste da te očvrsne, moraš da sazrevaš ne iz dana u dan, već iz minuta u minut. Naravno, dete uvek donese dodatnu povezanost između partnera. Iskreno, ništa u životu nisam uradila tek tako, pa ni ušla u brak. Ja sam neko ko isključivo radi po principu osećaja i emocija, pa su tako oba moja deteta nastala iz ogromne ljubavi i želje – bila je iskrena pevačica, koja je ćerki danas, na dan njenog prvog rođendana, uputila emotivne reči

–  Hvala ti na svetlosti kojom nas obasipaš draga moja čarobna devojčice. Ti si sve ono što sam oduvek trebala, ti si najuzvisenija ljubav, ono parče čistog neba. Ne mogu ti opisati koliko sam samo srećna što si odabrala baš mene da budem tvoja mama. Srećan ti divan dan, anđele moj mali! – napisala je Nikolina uz fotografije iz njihovog doma koji je bio magično dekorisan za ovaj poseban dan. 

Komentari (0)

Loading