Celebrity News

Aleksandar Okolić: Filmska ljubav krunisana brakom

Velikoj svadbi, ali i proširenju porodice, nadaju naredne godine nakon okončanja pandemije

Aleksandar Okolić: Filmska ljubav  krunisana brakom

Filmska ljubav na prvi pogled dogodila se odbojkašu Aleksandru Okoliću (27) i njegovoj izabranici, modelu Neveni Krstić, koji su nakon svega šest meseci zabavljanja odlučili da kratku, ali iskrenu i jaku vezu krunišu brakom.

Uz prisustvo članova porodice i kumova, zlatni reprezentativac i manekenka, čiji nadimak, budući da je neko vreme živela i radila u Mumbaju, glasi Indijka sa Balkana, organizovali su opštinsko venčanje i skroman prijem u restoranu, dok se velikoj svadbi, ali i proširenju porodice, nadaju naredne godine nakon okončanja pandemije.

– Istina je da Nevena i ja nismo dugo zajedno, ali smatram da o tome da li će momak i devojka završiti pred oltarom ne odlučuje dužina staža romanse, već poseban unutrašnji osećaj koji postoji kada su zajedno. Već pri prvom susretu smo, žargonski rečeno, "kliknuli", što je za mene bio šok budući da sam, nakon okončanja duge veze, godinama odbijao da se vežem za nekoga. Pokraj Nevene sam osetio emociju koju nikada do sada nisam, stoga se nisam mnogo dvoumio da li da je odmah zaprosim.

Kako je izgledala prosidba?

– Pre nešto više od mesec dana imao sam velikih problema s ramenom, što je zahtevalo terapiju krvnom plazmom i strogo mirovanje od nekoliko dana. Budući da nisam mogao da se posvetim treninzima, u dogovoru s trenerom grčkog odbojkaškog kluba "Olimpijakos", za koji odnedavno igram, doputovao sam u Beograd da iznenadim Nevenu. Pozvao sam je pre nego što sam krenuo i ponašao se kao da nemam avion za pola sata. Tri sata kasnije bio sam ispred njene zgrade. Ostala je zabezeknuta. Zajedno smo otišli u hotel, gde sam joj pripremio drugi deo iznenađenja. Sa menadžerom hotela dogovorio sam se da sobu pospe laticama ruža i priredi nam atmosferu kao na filmu, sa sve romantičnom muzikom i šampanjcem. Dok je Nevena radoznalo i oduševljeno razgledala, ja sam iza nje već bio na kolenima s prstenom u ruci (smeh).

 Budući da ste kratko zajedno i da ste, zbog posla, često bili razdvojeni, da li vas je mučila pomisao da odgovor može biti odričan?

– Osetio sam da i ona želi ovo. Nakratko je, doduše, prevladala pozitivna trema, ali strah nikako ne. Posle svega, siguran sam da se nisam prevario u odluci, jer smo veoma srećni zajedno.

Pročitajte: Venčanje u doba korone- Najlepši dan u životu Milice Janketić (FOTO)

Privatna Arhiva

 

 

Ko vam je pomogao pri odabiru vereničkog prstena?

– Nevenine drugarice, moja sestra, saigrači u Grčkoj, svi su učestvovali u potrazi, na kraju, kako to uvek biva, prsten sam pronašao sam. Ušao sam u radnju, ugledao ga i rekao to je to.

Čini se da je izbor kuma bio mnogo lakši.

– Poželeo sam da me venča moj dragi prijatelj i kolega Dušan Stojsavljević s kojim sam prošao dosta toga. Godinama se poznajemo, igrali smo zajedno u "Zvezdi" i imamo divan odnos. Kada sam ga pozvao i pitao ga da li bi hteo da mi bude kum, veoma se obradovao i odmah otkazao sve svoje obaveze. Sve da je utakmicu toga dana imao, i nju bi pomerio zbog mog venčanja. Srećan sam što smo dugogodišnje prijateljstvo krunisali kumstvom.

Privatna Arhiva

 

 

Pročitajte: Manekenka Ivana Bataković- Venčanje u kriznim vremenima!

Nakon što ste bračne zavete razmenili pred matičarem, proslavu ste nastavili u jednom prestoničkom restoranu intimnim ručkom, ali bez glasne muzike.

– Budući da je meni baka preminula pre četiri meseca, a Neveni pre mesec i po dana deka, odlučili smo se za tišu atmosferu. Ni prvi ples nismo odigrali. Sve smo ostavili za narednu godinu kada ćemo prirediti veliko slavlje i pozvati svu našu rodbinu, prijatelje i kolege da tome svedoče.

Kako vam se za sada čini bračni život?

– Primećujemo da je među nama još bolja energija nego ranije, voleo bih da to sve potraje i ne izgubi se vremenom, kako to u većini brakova biva.

Da li ćete zajednički život nastaviti u Grčkoj?

– Tamo je odnedavno uvedeno vanredno stanje, obustavljen je rad, stoga mi trenutno više odgovara da sam ovde. Mogu neometano da vežbam kako ne bih ispao iz forme. Svakako, čim me pozovu, pakujemo se i idemo. Budući da se Nevena bavi modelingom i da stalno zbog posla putuje, verujem da joj preseljenje neće teško pasti.

 

 

Komentari (0)

Loading