Celebrity News

Reči Nataše Bekvalac pamtićete dugo: Istinsko mišljenje o bivšem suprugu!

Nataša Bekvalac o odnosu sa Ikodinovićem i prošlosti...

Reči Nataše Bekvalac pamtićete dugo: Istinsko mišljenje o bivšem suprugu!

Ata Images

Pop zvezda Nataša Bekvalac, uspešna majka i porodična žena devet godina razvedena je od poznatog vaterpoliste Danila Ikodinovića. Iz braka s uspešnim sportistom ima predivnu ćerku Hanu, koja je, kako je i sama pevačica istakla nasledila najdragocenije osobine od mame i tate. 

S obzirom na to da Nata često ume da se osvrne na svoje prošle brakove, primetićete da je Danilo jedini vredan istinskih lepih reči. 

Zoi: Ne tražim savete od tetke Nataše jer sam labilna ličnost

- Primećujem moje najlepše i Danilove najlepše osobine. Kao da je dobra vila došla i rekla "e, ovo dete će da pokupi najlepše". Kod Danila odgovornost i disciplina, koju ja nisam imala, a ona je baš takva. A, kod mene sve što je povezano sa emocijama, empatijom za druge ljude. Ne kažem da on to nema, ali kod mene su mnogo izraženije. (smeh) - rekla je Nataša za „Telegraf JETSET", pa otkrila kakav je danas njen odnos sa prvim mužem:

- Pa, strogo poslovan. Danilo je divan otac Hani i naš odnos se svodi na, prosto, brigu i vaspitanje o njoj. I pokoje privatno pitanje, vrlo retko. Pa, ono... Kako si? Glupo mi bude da odmah krenem na temu, nego ono, kurtoazno, kako si - rekla je Nataša pa otkrila kako gleda na to što su ona i Danilo kao par bili omiljeni. 

- Eto vidiš, to je jedna strana gledanja, a druga strana je fenomenalna, kako gledam ja! (smeh) To je - kako je fenomenalno što smo odstranili ono što nije valjalo, a što smo zadržali ono što je fenomenalno. Zdrav odnos je najvažniji. Meni i njemu kao muškarcu i ženi baš nije išlo, stvarno, nas dvoje nismo kompatibilni kao partneri, ali smo kompatibilni u roditeljstvu i u tome funkcionišemo. On je kompatibilan sa svojom partnerkom, srećan je u tom odnosu, a ja sam srećna sama. Ja nisam kompatibilna ni sa kim! (smeh)

Nakon tri braka koja ima iza sebe, Nataša je sada solo. Odlično se oseća u svojoj koži, a po njenom načinu priče izgleda da joj u životu uopšte nije potreban muškarac. 

- Ja sam stvarno uletala iz veze u vezu, iz braka u brak. Ne mogu da pričam drugačije nego što jeste. Ali, to stvarno nije dobro. Potrebno je da se energetski očistiš... Možda je pregrub izraz. Potrebno je da se resetuješ, a ne da srljaš, kao ja. Tako da, ja sam na čišćenju trenutno. (smeh) Treba mi vreme za potpuni reset i da budem još bolja nego što jesam, sama sa sobom - istakla je pop zvezda.

Nataša Bekvalac o svom ljubavnom životu: Cmačem se sa prijateljima!

Nataša Bekvalac za pomenuti medij iskreno je progovorila i o svojim životnim odlukama, kao i šta misli na koga su one večim delom uticale. 

- Mislim da sam njih uništila, potpuno. Ali, valjda, oni koji najviše voliš... podrazumeva se ta ljubav, pa na njih manje paziš. Više sam pazila na neke ljude koji mi nisu ni emotivno ni nikako bliski, niti su ikada to postali, a svoje nekako najlakše zgaziš. Ali, to se stvarno vremenom promenilo. Mnogo više negujem i čuvam svoje ljude. Tu ne mislim samo na svoju porodicu - mama, tata, sestre. Mislim i na svoju decu. Prioriteti su mi se promenili. Sada je sve ispravnije, mnogo su mi važniji prijatelji, moji saradnici, i zato iz naših odnosa izlaze tako lepe stvari - rekla je Nata i dodala: 

- Svoju porodicu sam prilično uvukla u svoje poslove. Ono što važi za većinu ljudi, za mene u principu nije neko pravilo. Kažu, nemoj mešati porodicu i posao. Meni su najlepše stvari izašle iz tog odnosa i saradnji. Za mene su najlepše stvari uradili oni koji me najviše vole. Ko te više voli nego sestra? Ne postoji niko ko će bolje to uraditi od tvoje krvi. Tako da, shvatila sam da ne treba da robujem pravilima, da za mene postoje neka druga koja nisu uobičajena, ali su moja - rekla je Nataša u intervjuu za pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading