Celebrity News

Prava istina o zdravstvenom stanju Marinka Rokvića

Pevač je pre nekoliko dana hitno operisan

Prava istina o zdravstvenom stanju Marinka Rokvića

Marinko Rokvić operisan je prošlog meseca u Beogradu, a vest je prilično uznemirila sve njegove kolege, prijatelje, kao i fanove. Naime, posle rutinske kontrole lekari su ustanovili da pevač mora da ostane u bolnici, pa je izvršen hirurški zahvat u Kliničkom centru Srbije. Pevač je u bolnicu došao zbog rutinske kontrole, a završio je na operacionom stolu. Iako se odmah nije znalo zbog čega je pevač morao na hitnu operaciju, već su krenula nagađanja, ubrzo se oglasio njegov sin Nikola Rokvić i otkrio pravu istinu.

Pročitajte: Napustila je pevača kada ju je prevario, pa se ponovo venčali - Evo čime se bavi supruga Marinka Rokvića 

ATA Images

– Tata je operisao cistu. Dobro se oseća, hvala Bogu, oporavak se odvija dobro. Raspoložen je, ali su mu lekari rekli da mora još da ostane u bolnici. Svakako se nadamo da će ubrzo izaći iz bolnice zbog stabilnog zdravstvenog stanja – rekao je Nikola, a sada nam konačno stižu lepe vesti. Pevač je napustio bolnicu i evo u kakvom se stanju nalazi. 

- Marinko je, hvala Bogu dobro. Veoma je jak. Eto, čak deset dana posle operacije ide na brzi hod - rekao je Nikola za "24sedam". Dakle, na veliko iznenađenje, najstariji Rokvić se već vratio i nekim fizičkim aktivnostima u granicama mogućnosti i preporukama lekara i njegov opravak ide na bolje mnogo brže nego što se očekivalo. 

Pročitajte: Cela porodica do kasno slavila rođenje Simeona, deda petog unučeta, Marinko Rokvić, najponosniji

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading