Celebrity News

Željko Mitrović izazvao skandal u regionu

Željko ne prestaje da iznenađuje!

Željko Mitrović izazvao skandal u regionu

Promo

Željko Mitrović, vlasnik "Pink International Company" mnogo je više od uspešnog biznismena. Spreman je da bez bojazni ode korak dalje, bude bolji od konkurencije, ali i da inspiriše mnoge. U prilog tome govore veliki uspesi koje je postigla "Pink International Company" za 26 godina postojanja, a najnovije dešavanje napravilo je pravi bum u regionu.

Zarad izazova koji je prihvatio od muzičke zajednice Srbije, Željko Mitrović i njegov bend "The Monx" u narednom periodu snimiće 30 pesama za 30 nedelja, a svaka pesma imaće i svoj video.

Prva stvar koja je izašla iz Željkove muzičke radionice jeste Gubi se”. Ova pesma, iako ima samo nekoliko sati nakon premijernog gledanja i slušanja, pretenduje da zauzme ozbiljno mesto na plejlistama svih generacija, obzirom na rekordan broj pregleda već u prvom danu. Izraženi fank bas gruv, koji odiše osamdesetim godinama prošlog veka i nestvarno dobar vokal nekadašnje "Pinkove Zvezdice" Isidore Mitić daju kombinaciju različitih pozitivnih komentara. Stariji bi rekli da je to taj zvuk prošlih vremena koji je samo čekao da bude ponovo zastupljen, a mlađi da ih stvar čak podseća na Dua Lipu

U svakom slučaju retro je u modi, a Željko i ekipa su prirodno i bez predoumišlja uhvatili taj talas i zagolicali nam dovoljno maštu da jedva čekamo ono što tek sledi!

Ozbiljan zadatak zadat je muzičarima i bendovima u Srbiji, a igra je tek počela!

Komentari (0)

Loading