Celebrity News

Milica Todorović se suočila sa najvećim strahom: Kad god mi zatreba razgovor odem kod njega

Iako je još uvek svi pitaju za Petra, Milica je otkrila da je na tu priču odavno stavila tačku. Ipak, ovaj raskid ostavio je izvesne posledice na nju.

Milica Todorović se suočila sa najvećim strahom: Kad god mi zatreba razgovor odem kod njega

Milica Todorović raskid sa glumcem Petrom Strugarem odavno je ostavila iza sebe. Ipak, pitanja o njenoj poslednjoj vezi postala su neizbežna. O svom emotivnom životu, sada ne otkriva puno, ali u dobro poznatom, duhovitom maniru otkriva ko joj sada okupira pažnju.

- Moja priča sa Petrom je završena. Ne gledam u prošlost, već samo u budućnost. Vidite da sam sada prava dama sa psom - kaže  Milica.

Pročitajte: Milica Todorović prvi put o raskidu s Petrom Strugarom - Evo ko nas je rastavio!

I otkriva da je raskid ipak ostavio određene posledice na njen život.

- Ne volim kad sam sama, iskreno, moj najveći strah je od samoće. Zato sada imam kucu i nikad mi nije dosadno - ispričala je za "Hit Informer".

Kada se sa tim strahom suočila, shvatila je da joj je potrebna pomoć. Milica Todorović psihoterapeuta redovno posećuje.

- On mi mnogo pomaže. Kad god mi zatreba razgovor, odem kod njega. Ponekad se suočavamo sa raznim problemima i ne možemo sami da ih rešimo. Kad bi ljudi shvatili da je odlazak kod stručnog lica najbolje utrošen novac, onda ih ne bi bilo sramota. Obožavam te seanse! Odem, izručim sve svoje probleme, ponekad se rasplačem, skinem teret... Ma milina! Drugačije je nego kada ispričaš prijatelju, jer sve vreme imaš na pameti da prekoputa tebe sedi lekar. Prija mi to i svima bih rado preporučila - iskrena je Milica.

Pročitajte: Milica otkriva detalje operacije - Preživela sam, ali bilo je gadno!

Sada kada je slobodna i uči da se suoči sa samoćom, pevačica posvećeno radi na sebi, svojoj karijeri i izgledu. Upravo zato, čini se, nikada nije izgledala bolje.

 

Komentari (0)

Loading