Celebrity News

Odnos Marka i Anabele je zategnut, a kako se Luna slaže sa svekrvom?

Od kada je Luna saznala da je u drugom stanju priželjkuje da se odnos Marka i Anabele postepeno sredi. Sa druge strane, mnoge interesuje, kako je Markova mama prihvatila buduću snahu.

Odnos Marka i Anabele je zategnut, a kako se Luna slaže sa svekrvom?

Luna i Marko nedavno su otkrili da očekuju devojčicu, zbog čega se posebno obradovala buduća mama. Lunini roditelji takođe su sa oduševljenjem primili vest da u porodicu stiže još jedna princeza. Ipak, stvari između Marka i Anabele čak ni ova lepa vest nije uspela da "popravi". 

I dok je svima poznato da su odnosi između Anabele i Marka zategnuti, mnoge zanima, kako se Luna slaže sa svojom budućom svekrvom.

Pročitajte: Vest o prinovi za dan promenila sve - Beba će pomiriti Marka i Anabelu!

Ata Images

 

 

Na to pitanje odgovor je dao Marko Miljković.

- Moja mama je bila presrećna kad sam joj saopštio da će postati baka. Vrisnula je preko telefona. Nisam joj uživo saopštio, jer sam želeo da među prvima sazna. Ona obožava Lunu, pa nije krila koliko je srećna - ispričao je Miljković za "Hit Informer".

Ujedno je otkrio da traga za većim stanom za sebe i Lunu.

Pročitajte: Luna Đogani - Veliki planovi nakon porođaja

- Odustao sam od stana u Zemunu koji sam kaparisao, jer su se stvari zakomplikovale. Angažovan sam na kupovini drugog stana, u Zemunu ili na Novom Beogradu. Ako uspem povoljno da nađem plac, Luna i ja planiramo da napravimo kuću. Treba nam veći prostor, jer dolazi beba - ispričao je on i otkrio da već uveliko razmišljaju o idejama za dekoraciju dečije sobe.

-  Kad kupimo stan, onda ćemo da preuređujemo sobu za bebu. Već imamo neke ideje. Naša beba će imati sve - kaže sa uzbuđenjem budući tata.

 

Komentari (0)

Loading