Celebrity News

Pred ovim Bogdaninim podvigom postideli bi se mnogi muškarci

Bogdana Ražnatović je snažna žena, pokazala je koliko može da podigne u teretani, a koliko možete vi?

Pred ovim Bogdaninim podvigom postideli bi se mnogi muškarci

Bogdana Ražnatović porodila se pre samo šest meseci, a već izgleda savršeno. Pored posebnog režima ishrane, ona trenira čak i do nekoliko puta nedeljno. Ipak, niko nije mogao da pretpostavi da je supruga Veljka Ražnatovića "strong woman". 

Naime, na "Instagramu" se pojavio snimak na kome Bogdana Ražnatović podiže tegove, a vežbe koje radi specifikovane su za kukove i zadnjicu. Da bi imala savršene obline, Bogdana diže čak sto kila. Pred ovim podvigom lepe Bogdane, postideli bi se mnogi muškarci, a njen besprekoran izgled sigurno je posledica ovih napornih treninga.

Pročitajte: Iznenadiće vas ko u porodici Ražnatović stoji za šporetom

Izgled Bogdane Ražnatović posle porođaja drastično se promenio. Naime, nakon što se porodila carskim rezom i na svet donela malog Željka, Bogdana je imala samo stomačić, gotovo neprimetan. Nakon par meseci mirovanja, koji su bili neophodni kako bi se oporavila od porođaja, Bogdana je počela da trenira i već posle par meseci imala je izvajanu figuru.

Tajna savršenog izgleda Bogdane Ražnatović krije se u intenzivnim treninzima i napornom radu. Veljkova supruga pred mnoge je postavila veliki fitnes izazov i dok ona bez mnogo napora podiže sto kila, koliko biste mogli vi?

Pročitajte: Veljko Ražnatović emotivac - Moje dve najveće ljubavi na svetu!

 

 

Komentari (0)

Loading