Celebrity News

Aleksandra Prijović oduševila gestom: Iznenađenje za buduću jetrvu (video)

Činilo se da su Aleksandra i Brena zaboravile da je za Viktora Živojinovića danas poseban dan, a onda je Prija priredila veliko iznenađenje!

Aleksandra Prijović oduševila gestom: Iznenađenje za buduću jetrvu (video)

Za Viktora Živojinovića danas je poseban dan. Njegova lepša polovina, zanosna Sandra Miljaković proslavlja dvadeset šesti rođendan. Iako je veče provela sa drugaricama, Viktor je svoju devojku iznenadio svojim dolaskom, koji Sandra nije očekivala. Kada ga je ugledala oduševila se, a onda je sa rođendanske torte oduvala svećice u zagrljaju voljenog.

Pročitajte: Stigla snajka! Viktor Živojinović doveo devojku kod Brene!

Kako je Sandra već više od godinu dana prisutna u životima porodice Živojinović, mnogi su očekivali čestitek od ostalih članova, kojih tokom celog dana nije bilo na društvenim mrežama. Iako je na Prijinom i Breninom rođendanu bila jedna od najveselijih gošći, Sandra je, izgledalo je, bila zaboravljena.

A onda je usledilo veliko iznenađenje, Aleksandra Prijović, koja nikada nije krila koliko joj je Sandra draga, budućoj jetrvi priredila je iznenađenje. Naime, Prija je u svom domu priredila mini rođendansko slavlje za Sandru. 

Torta u obliku srca sačekala je Sandru,a ona je po drugi put oduvala svećice, uz najlepše želje porodice Živojinović.

Pročitajte: Snimak iz vile Živojinovića otkriva kako se zaista slažu Brenine snaje (video)

Prijovićka je nedavno prokomentarisala odnos sa Sandrom i otkrila da li je Viktoreva izabranica prošla odobrenje porodice Živojinović.

– Sandra je super devojka, odlična je zaista. Često sa Viktorom dolazi kod nas da se igraju sa malim Aleksandrom – rekla je Prija za domaće medije i otkrila da se sa Sandrom izuzetno lepo slaže. U prilog tome definitivno govori i činjenica da je Sandra Miljaković rođendan odlučila da provede u društvu Prijovićke, Filipa i svog dečka, Viktora.

 

Komentari (0)

Loading