Celebrity News

Pred ovim postupkom Kejt Midlton, Megan Markl je zanemela

Iako je narušen odnos vojvotkinja od Kembridža i Saseksa omiljena tema svetskih medija, čini se da se stvari između Megan i Kejt postepeno menjaju na bolje.

Pred ovim postupkom Kejt Midlton, Megan Markl je zanemela

Potresno priznanje Megan Markl, o gubitku bebe i teškom periodu kroz koji je sa suprugom Harijem prošla, javnost je ostavila u šoku. Osim što su se mnogi zapitali, kako je vojvotkinja od Saseksa tako dugo skrivala ovu informaciju od javnosti, sve je interesovalo, kako je ostatak porodice reagovao kada je čuo potresnu vest.

Izvor blizak kraljevskoj porodici potvrdio je da su svi članovi porodice od prvog dana znali za gubitak sa kojim su se Hari i Megan suočili.

Pročitajte: Reakcija kraljevske porodice na Meganin pobačaj - Podrška ili osuda?

- Princ Čarls bio je podrška Hariju i Megan tokom njihovog perioda tugovanja. Cela kraljevska porodica veoma je tužna zbog njih - otkrio je za „US Weekly” izvor blizak porodici.

A sada su prijatelji Megan Markl otkrili i dirljivi gest vojvotkinje od Kembridža. Naime, iako mediji komentarišu sukob Megan Markl i Kejt Midlton, kraljevska porodica nikada nije potvrdila pomenuta nagađanja. Kraljevski parovi istina, nisu se videli od aprila, kada su Megan i Hari napustili kraljevske dužnosti i odselili se u Los Anđeles.

Pročitajte: Megan otkrila da je imala pobačaj: Držala sam u naručju svoje prvo dete i znala da gubim drugo!

Kako prenosi magazin "New Idea", kada je Kejt čula za pobačaj Megan Markl, ponos je odmah ostavila po strani i pozvala je jetrvu. Kejt je izjavila žalost povodom tragičnog gubitka sa kojim su se Megan i Hari suočili i rekla kako ona i Vilijam nestrpljivo čekaju da mere povodom pandemije malo popuste, kako bi ih što pre posetili u Americi.

Meganini prijatelji smatraju da je ovo korak ka pomirenju od strane Vojvotkinje od Kembridža. Ipak, ostaje da vidimo, kako će Megan Markl razumeti Kejt i da li će prihvatiti ruku pomirenja.

Komentari (0)

Loading