Celebrity News

Marina Tadić je o braku dugo ćutala, a sada je otkrila nikad viđeni detalj (foto)

O braku je dugo ćutala, a sada je otkrila do sad neviđeni detalj!

Marina Tadić je o braku dugo ćutala, a sada je otkrila nikad viđeni detalj (foto)

Marina Tadić, osim što je poznata po atraktivnom izgledu i dobrom glasu, javnosti je posebno interesantna po svom misterioznom privatnom životu. Pevačica nikada nije preterano iznosila detalje svoje privatnosti, a posebno misteriozna bila je po pitanju svog izabranika i oca njene preslatke ćerkice Vere.

Vest da se udala Marina je podelila tek posle prve godišnjice braka.

– Istina je. Uroš i ja venčali smo se prošle godine. To smo učinili veoma tiho, bez cirkusa i pompe. Tako smo želeli i on i ja. Naš moto glasi: Ljubav se rađa iz prijateljstva, jer smo nas dvoje pre braka bili dugogodišnji prijatelji. Posebno me je oduševio kada je postao otac, on je najbolji tata na svetu. Toliko je posvećen i brižan da ne znam da li može bolje. Da ne čuje zlo ‒ rekla je Marina za „Kurir“.

Pročitajte: Pevačica Marina Tadić: Tajno sam se udala!

 

 

O svom braku Marina Tadić dugo je ćutala, a sada je jednom fotografijom na "Instagramu" otkrila detalj koji je mnoge interesovao. Naime, mnogi su se pitali da li Marina nosi burmu, a sada je sve jasno. Pevačica na desnoj ruci ponosno nosi i burmu i verenički prsten.

 

 

Kada je njen suprug Uroš u pitanju, Marina govori retko, a jednom prilikom za "Hello!" je otkrila i zbog čega je tako.

‒ Nikada nisam krila partnera. On jednostavno nije čovek iz javnog života i nikada nije želeo da se slika. Ja takođe ne želim da potenciram njegovo javno pojavljivanje jer znam koliko je meni teško kad hoću da se opustim sa prijateljima i onda uvek neka tenzija. Tako da je njemu ovo strahovito – iskrena je Marina.

Marina Tadić udala se pre nešto više od godinu dana, a sa Urošem svakodnevno uživa u odrastanju preslatke ćerkice. U javnosti se trenutno manje pojavljuje jer želi da svaki svoj slobodan trenutak posveti porodici i njihovom malom svetu u kome bezrezervno uživaju.

Komentari (0)

Loading