Celebrity News

Miljenici ženske publike Luka i Stevan u zagrljaju ovih lepotica (foto)

Luka Raco i Stevan Piale mnogim devojkama su tiha patnja, ali ove lepotice osvojile su njihova srca.

Miljenici ženske publike Luka i Stevan u zagrljaju ovih lepotica (foto)

Luka Raco i Stevan Piale osvojili su srca domaće publike ulogama u seriji "Igra sudbine". Mladi glumci mnogim devojkama postali su tiha patnja, ipak, Stevan je oženjen prelepom Unom koja mu je nedavno podarila ćerkicu Rosu, dok je Luka vezu sa Vanjom nedavno obelodanio.

Ipak, mladi glumci, koji u pomenutoj seriji tumače ljute rivale, postali su dobri prijatelji i jedan drugog doživljavaju svojom porodicom. Tome u prilog govori i najnovija fotografija na Stevanovom "Instagram" profilu, na kojoj poziraju sa svojim izabranicama.

Uz fotografiju na kojoj su Una i Vanja u zagrljaju svojih jačih polovina stoji opis "Porodična" koji ukazuje na to, koliko su glumci međusobno bliski.

Pročitajte: Junaci telenovele "Igra sudbine" za "Story" - O modi, ženama i uzbuđenju zbog novih uloga

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

 

Kako su jednom prilikom istakli, Stevan i Luka pre snimanja serije nisu se poznavali, a ubrzo njihovo poznanstvo preraslo je u pravo prijateljstvo.

-  Zanimljivo je da se nikada nismo sreli, ni kroz posao, ni negde u gradu. Vrlo brzo smo našli zajednički jezik, ne samo on i ja već cela mlada ekipa iz serije. Zajedno smo proslavili moj rođendan, a poznat sam po tome što tim povodom zovem tek uzak krug bliskih prijatelja. Po svemu sudeći, posle ovog projekta moje društvo postaće bogatije za još nekoliko kvalitetnih ljudi - kaže za "Hello!" Luka Raco.

Danas su obojica ludo zaljubljeni, Stevan u svoj usuprugu Unu, a Luka u prelepu Vanju, sa kojom planira zajednički život, kako je nedavno otkrio za naš magazin.

Pročitajte: Luka Raco prvi put predstavlja izabranicu Vanju - Na korak do venčanja!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

 

 

Komentari (0)

Loading