Celebrity News

Predrag Rajković ne krije svoju ljubav: Ana je sve o čemu sam maštao

Bajkovita ljubav Predraga i Ane Rajković je ostvarenje zajedničkog sna.

Predrag Rajković ne krije svoju ljubav: Ana je sve o čemu sam maštao

Kada se pomene ljubav između već pomalo stereotipnog tandema, manekenke i fudbalera, svima nama se desi da katkad imamo razne predrasude. Supružnički tandem, beogradski model i golman francuskog kluba "Rems", pravi su primer za to da su predrasude najčešće netačne. Ana (24) i Predrag Rajković (25) žive netipičnim životom poznatih i bogatih mladih ljudi. Ne izlaze, nisu opterećeni statusnim simbolima, niti da budu viđeni, već su svoj život podredili naslednicima. Sina Relju dobili su pre nešto više od godinu dana, a Ana je na svet pre mesec dana donela njihovog drugog naslednika, kome je dala ime Tadija. Atraktivni sportista, rodom iz Negotina, privržen je roditelj i sve obaveze oko dece deli s lepom suprugom koja uživa u kuvanju i nema kućnu pomoćnicu. 

Ana, vi i kuvate, deluje da vam ništa ne pada teško... Kako sve postižete? Da li ste nekad neispavani i umorni?

- Volim da kuvam, to mi nikad nije bio problem. Videćemo sada koliko će mi vremena za kuvanje ostajati zbog brige o dečacima. Kada je bio samo Relja tu, sve mi je bilo lako. Sad imamo dve bebe, mogu slobodno tako da kažem jer je Relja i dalje vrlo mali, pa ćemo videćeti da li ću uspevati da obavljam kućne poslove – da sve bude spremno, a da uz to budem odmorna i naspavana.

Pročitajte: Ana i Predrag Rajković ekskluzivno za "Story": Upoznajte našeg Tadiju

 

 

- Koliko Predrag pomaže u poslovima oko bebe? Koliko je angažovan roditelj?

- Što se brige o mališanima tiče, sve obaveze delimo preko dana kada smo zajedno. Noću mog supruga želim da poštedim toga, s obzirom na to da ima treninge rano ujutru, pa pokušavam što više toga da uradim sama. 

Da li ste u vašem bračnom drugu našli sve što ste ikada u partneru tražili?

Ana : Nisam mogla ni da maštam da ću naći ovakvog partnera, zaista. Nekog s kim ću se ovako i ovoliko slagati u apsolutno svim životnim stavkama. Ali, eto, imala sam sreće. 

Predrag : Oduvek sam maštao da imam baš ovakvu suprugu kakvu sam našao i srećan sam što je sa mnom. Ponosan sam što sam porodicu osnovao baš s njom.

Pročitajte: Video snimak ne vara - Ana Rajković zaista ovako izgleda tri dana nakon porođaja!

 

 

Dese li se među vama ponekad nesporazumi i kako ih rešavate? Ko je od vas dvoje eksplozivnije, a ko smirenije naravi?

Predrag: Dese se nesporazumi ponekad, to je i normalno. Najvažnije je da sve uspevamo brzo da rešimo. Moja supruga je malo eksplozivnije naravi, a ja sam malo smireniji, pa se odlično dopunjujemo u tom smislu (smeh).

Ceo intervju sa Anom i Predragom Rajkovićem pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 2. decembra.

story

 

 

 

Komentari (0)

Loading