Celebrity News

Megan Markl u srcu skandala: Privatne fotografije ozbiljno narušile ugled vojvotkinje od Saseksa

Megan Markl još se nije oporavila od tragedije koju je preživela, a već se našla na novom udaru javnosti.

Megan Markl u srcu skandala: Privatne fotografije ozbiljno narušile ugled vojvotkinje od Saseksa

Vojvotkinja od Saseksa ponovo se našla u srcu skandala, a ovoga puta udar na njenu ličnost jači je nego ikada. Megan Markl nedavno je sa javnošću podelila svoju bol povodom spontanog pobačaja koji je doživela u julu. Ipak, javnost joj nije dopustila da odboluje i krene dalje uzdignute glave i već sada Megan se našla u srcu skandala.

Naime, sada kada je najranjivija, na društvenim mrežama pojavile su se privatne fotografije Megan Markl, koje ozbiljno narušavaju ugled vojvotkinje. Iako fotografije u spavaćici i kratkom šortsu poseduje gotovo svaka žena, Harijevoj suprugi, javnost je ozbiljno zamerila. 

Pročitajte: Pred ovim postupkom Kejt Midlton, Megan Markl je zanemela

Od kada je postala član kraljevske porodice, Megan je deaktivirala svoj privatni "Instagram" i dosledno se pridržavala kraljevskog kodeksa ponašanja i odevanja. U elegantnim toaletama, Megan smo imali prilike često da vidimo, ali u kratkom šortsu od džinsa, ne.

Ipak, to nije sve. Kako navodi magazin "New Idea" Megan Markl ucenjena je, a ucenjuje je njen rođak, koji preti da će njene intimne fotografije medijima prodati za milion ipo dolara. 

Pročitajte:Megan Markl tek sada otkrila zašto je nestala s društvenih mreža

Vojvotkinja od Saseksa trenutno ne želi i nema snage da se bavi pomenutim ucenama, pa se tim povodom još uvek nije oglasila. Ipak, britanska javnost ove fotografije strogo je osudila, jer, po njihovom mišljenju, one predstavljaju fleku u besprekornom ugledu kraljevske porodice.

Komentari (0)

Loading