Celebrity News

Naša mala bajka: Zavirite u dom Marine Gagić i Darka Lazića (video)

Praznici su stigli i u dom Marine Gagić i Darka Lazića...

Naša mala bajka: Zavirite u dom Marine Gagić i Darka Lazića (video)

Verenica Darka Lazića nedavno je bila glavna tema medija, a povod za novinske napise, bio je njen navodni sukob sa Darkom. Naime, njen "Instagram" je, kako je sama tvrdila bio hakovan i fotografije sa Darkom su obrisane, što je u javnosti probudilo sumnje da je došlo do kraha njihove ljubavi.

– Meni je nedavno hakovan „Instagram” profil i neko je obrisao sve naše zajedničke fotografije, pa sam ja morala da zaključavam posle profil. Eto, nisam znala da se zbog toga spekuliše da nismo zajedno, ali da stavimo tačku, zajedno smo – rekla je Marina.

Pročitajte: Mlada i neiskusna - Marina Gagić pokušala da prikrije porodičnu dramu?

 

 

Od tada, ona i Darko javno su na svojim društvenim mrežama prikazali kako imaju skladan odnos i koliko je njihova ljubav jaka. Ipak, centar njihovog sveta je njihov preslatki sin Aleksej, kome žele da pruže bezuslovnu ljubav, ali i nezaboravne uspomene.

Upravo zbog toga, Marina je za sina stvorila bajkovito praznično carstvo. Ona je na svom "Instagram" storiju objavila novogodišnju dekoraciju njihovog porodičnog doma, koja je mnoge ostavila bez daha.

Pročitajte: Otkrivena istina - Šta se dogodilo između Darka i Marine?

Naime, dom prepun belih medveda i irvasa, definitivno liči na pravu prazničnu bajku, što je i Marina istakla.

- Naša mala bajka - napisala je ona.

Ipak, mnogima koji su imali prilike da zavire u dom Darka Lazića i Marine Gagić, pored bajkovite dekoracije, pažnju je privukao jedan detalj. Na jednom zidu nalazi se portret Darka Lazića koji u naručju drži svoju verenicu, što je još jedan dokaz da se njihovoj ljubavi ne nazire kraj.

Instagram story printscreen @gagicmarinaofficial

 

 

Komentari (0)

Loading