Celebrity News

Maja je Cakanina ćerka iz prvog braka, koju nikada ne pokazuje, a evo ko je njen otac (foto)

Dragica Radosavljević Cakana, svoju Maju odgajila daleko od očiju javnosti, pa je malo kome poznato u kakvu je lepoticu izrasla.

Maja je Cakanina ćerka iz prvog braka, koju nikada ne pokazuje, a evo ko je njen otac (foto)

Sa suprugom Nebojšom Negićem, Cakana je u skladnom braku preko dve decenije. O njihovoj ljubavi neretko se javno priča, ali Cakana iza sebe ima još jednu, ljubavnu priču, koja je krunisana rođenjem ćerke Maje. Pre nego što je upoznala Nebojšu, Cakana je iza sebe već imala brak iz kog je dobila ćerku Mariju, koju je odgajila daleko od očiju javnosti.

Kada je završila srednju školu, Cakana je otputovala u Makarsku, kako bi posetila sestru, koja je u tom momentu radila kao sezonski radnik. Tada je upoznala Borisa, zaljubila se i obećala mu da će se javiti kada dođe u Beograd na studije.

Venčanje je bilo intimno, u krugu prijatelja i porodice, a posle dve godine braka, rodila se ćerka Marija.

Pročitajte: Cakana o krizi na estradi - Naš život je skuplji u odnosu na život nekog radnika

Cakana je za ćerku bila izuzetno vezana i trudila se da svaki slobodan trenutak posveti njoj i suprugu. Ipak, nikada nije želela da ćerku izlaže preteranoj medijskoj pažnji.

Maja je završila muzičku školu, odsek violinu, kao i solo pevanje, kojim se danas ne bavi. Sa svojom porodicom živi u Turskoj, gde je udata i ima troje dece, sina Uroša i ćerke Dunju i Mirku.

Pročitajte: Dragica Radosavljević Cakana otvara vrata svog doma i otkriva - Podrška i razumevanje temelj su mog braka (foto)

Ljubav sa sadašnjim suprugom Nebojšom oformila je pravu porodičnu idilu i iako nemaju zajedničko dete, blagosloveni su sa četiri lepotice, koje ih neretko posećuju u porodičnom domu u Sremčici.

Cakanin suprug Nebojša iz prvog braka ima tri ćerke, Mariju, Ninu i Anu, a Cakana ističe da se one izuzetno slažu sa njenom Majom i da se sve četiri trude da sa njom i Nebojšom provedu praznike na porodičnom imanju u Sremčici.

 

Komentari (0)

Loading