Celebrity News

Muž Tanje Savić tvrdi: Pomirili smo se, zbog ljubavi i dece

Izgleda da je u ljubavnom i porodičnom životu pevačice konačno sve kako treba

Muž Tanje Savić tvrdi: Pomirili smo se, zbog ljubavi i dece

Tanja Savić 2020. godinu pamtiće dokle god je živa. Otkako je njen suprug Dušan Jovančević odveo njihove sinove u Australiju, njena bitka da ponovo vidi svoju decu nije prestajala. Kako bi pokazala kroz kakvu agoniju je prošla, pevačica je odlučila i da napiše knjigu. 

- On mene ucenjuje već duže vreme da mu se vratim inače neću videti decu videt. Ja nemam avion da dođem u Australiju, pa sam ga pitala da li će on doći ovde sa decom, na šta je on mene bukvalno ucenio, imam i dokaz za to. Napisao mi je: „Ili ćeš da budeš sa mnom, da budemo zajedno sa decom, ili ja ostajem sam u Australiji”, tako da ja samo mogu da ostanem bez dece ukoliko se ne pomirim s njim. Jasno je kakav je to čovek. Veoma sebična osoba, narcis. Samo misli na sebe, uopšte ne misli na decu – izjavila je nedavno Tanja za „IDJTV”.

Pročitajte: Majka Tanje Savić otvorila dušu - Nepoznati detalji o zetu Dušanu

Ata Images

 

Međutim, izgleda da su stvari sada mnogo drugačije. Naime, kako prenosi "Objektiv", Tanja je odlučila da suprugu pruži još jednu šansu i tako ponovo bude sa svojim mališanima. Vesti o pomirenju potvrdio je Dušan Jovančević lično. 

- Pomirili smo se zbog ljubav i naše dece. I dalje smo zaljubljeni jedno u drugo kao i uvek! Ljubav između nas nikad nije prestala! Nemam objašnjenje za naše pomirenje jer nisam nešto upućen šta se tamo priča o nama zato što ne pratim i nikad me nije zanimalo, iskreno. Čujemo se svaki dan po dva puta. Svaka naša druga reč je "volim te" i "nedostaješ mi ludo, beskrajno". Ja joj to govorim, a i ona meni - rekao je Dušan, a zatim otkrio kada Tanja planira da dođe u Australiju.

- Planira da se vrati kad se situacija oko kovida malo smiri.

Pročitajte: Nastavlja se agonija Tanje Savić - Dušan ima drugu ženu, treće dete na putu?

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading