Celebrity News

Odlazak još jedne glumačke legende: Preminuo Tihomir Tika Arsić

Glumac Tihomir Tika Arsić preminuo je danas u 64. godini posle duge i teške bolesti.

Odlazak još jedne glumačke legende: Preminuo Tihomir Tika Arsić

 Tihomir Arsić (63) nakon dve godine borbe sa rakom pankresa izubio je bitku za život.

Srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac, prepoznatljiv po ulogama u filmovima „Dečko koji obećava“, „Veliki transport“, „Igmanski marš“, „Pejzaži u magli“ i mnogim drugim, na nesvakidašnji način je saznao da boluje od raka.

 

‒ Pre čak dvadeset godina poslednji put sam igrao premijeru u matičnoj kući. I taman kad sam pre dve i po rešio da se vratim jednim divnim filmom, koji se bavi temom o čoveku koji umire od raka, otišao sam na proveru zdravlja zbog vrućina i svega ostalog i oni mi, ni manje ni više, nađu kancer, i to pankreasa, gde je najgore. Ali to mi je produžilo život, međutim videćemo ‒ rekao je nedavno Tihomir Arsić za „Blic“.

Ata Images

 

 

Tihomir Arsić nije gubio nadu do posledneg trenutka, a snagu u ovoj teškoj borbi davala mu je porodica - supruga, balerina Jelena Ćosić, s kojom ima dvoje dece, Veru i Arsenija.

– Maltretiram decu da zajedno gledamo filmove. Vidim da nekad zaspu umorni nakon toga. Imam i potrebu da pričam sa njima. Supruzi Jeleni nije lako. Inače sa mnom nije lako, a kamoli sad. Mi se svađamo kao da sam zdrav. Kada bi nas neko čuo kako se raspravljamo, pomislio bi da ću da živim 101 godinu – izjavio je Tihomir nedavnoza “Gloriju” i dodao:

– Normalno je da se ljudi posvađaju. A ja želim da živim normalno koliko je to moguće. Najstarija ćerka Milica je dizajnerka i bavi se marketingom. Podiže prevremeno rođenu ćerku Nou. Ona bije tešku bitku, mnogo težu od ove moje. Ali je kroz priče na svom “Instagramu” uteha mnogim majkama, čak i onima koji imaju zdravu decu.

Iz prvog braka sa Biljanom Krstić ima još dve odrasle ćerke, Milicu i Lenku

Komentari (0)

Loading