Celebrity News

Široko i galantno! Šta je Boba poklonio Breni povodom 29 godina braka?

Boba Živojinović oduvek je bio galantan...

Široko i galantno! Šta je Boba poklonio Breni povodom 29 godina braka?

Balkanska zvezda Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović juče su proslavili 29. godišnjicu braka. S obzirom na to da velike proslave nisu dozvoljene, slavlje je prošlo u intimnoj atmosferi. Uprkos tome, Brena nije odolela, pa se na „Instagramu” pohvalila poklonom koji je dobila od svog dugogodišnjeg životnog saputnika. 

Kako bi ostavila veći utisak, podelila je sliku s njihovog venčanja koja je godinama najkomentarisanija u medijima. Slika koja odiše srećom, takođe je i dokaz da su njih dvoje jedan od najskladnijih parova na estradi. Njihova sreća, ljubav i isti žar opstali su i posle 30 godina zajedničkog života. 

– I tako nas dvoje 29 godina – napisala je pevačica u opisu.

Da li ste znali da Brena ima rođenog brata? Sličnost među njima je neverovatna!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Pored predivne uspomene s venčanja, Brena se pohvalila i poklonom koji je dobila od supruga.

Boba je, kao i uvek, bio galantan pa je svojoj voljenoj supruzi pripremio kavijar i poklonio skupoceni šampanjac.

Instagram screenshot

 

 

Osim toga, sve je mnogo interesovalo šta se nalazi u lepo upakovanoj kutiji, koja je zasad svima ostala nepoznanica. 

Brena i Boba uživaju na Floridi u inat svetskoj pandemiji! (FOTO)

Instagram screenshot

 

Boba je za Brenu bio najveći životni izazov

Lepa Brena oduvek je govorila da je Boba bio njen pravi izbor, bez obzira na to što je znala da je bio veliki zavodnik. Njihova ljubavna priča danas slavi 29 godina postojanja.

One koje ga nisu probale izgubile su dosta, a one koje su bile sa njim dobile su dosta. Verovala sam da je i posle svih onih sa kojima je bio i za mene ostalo malo. Kada smo se upoznali, svi su mi govorili da je on zavodnik i da je bio s mnogo žena, ali meni je to bio izazov. Smatram da žena treba da bude s muškarcem koji je imao i voleo mnogo žena. Znala sam da Boba može mnogo čemu da me nauči jer nisam imala vremena za mnogo muškaraca u životu – ispričala je Brena pre nekoliko godina za „Dnevnik hr”.

U drugom intervjuu, koji je dala za sajt „Lepa i srećna”, rekla je sledeće:

– Ljubav je samo inicijacija u braku koji treba da bude ispunjen razumevanjem, tolerancijom, kompromisom. Idealan brak je onaj u kojem su oba partnera srećna. Kod Bobe volim to što je spontan, iskren, brižan, što smo kroz naš brak zajedno odrastali, što smo se našli u pravom trenutku i što smo zajedno kreirali našu budućnost, na način kako smo želeli. Kad pogledam naš život sa distance, shvatam da sam napravila pravi izbor.

Prijovićkina izjava pokrenula sumnje – Nije u dobrim odnosima s Brenom?

Komentari (0)

Loading