Celebrity News

Porodica poznatog pevača u velikom strahu: Tužne vesti o ocu Darka Lazića

Darkov tata Milan u teškom je stanju nakon operacije želuca...

Porodica poznatog pevača u velikom strahu: Tužne vesti o ocu Darka Lazića

Otac Darka Lazića nalazi se u kritičnom stanju...

Prema pisanju domaćih medija, Milan Lazić podvrgao se operaciji smanjenja želuca. Budući da je i Darko nedavno prošao kroz isti zahvat, niko nije ni slutio da će se operacija ovoliko iskomplikovati. 

Darkova majka Branka Lazić otkrila je da se Milan nalazi na intenzivnoj nezi, ali da su svi u strahu kakav će biti konačni ishod...

– Nisam dobro. U lošem sam stanju zbog mog Milana. Još ne znamo ništa tačno, lekari ništa ne pričaju. Došlo je do komplikacija, operisao je želudac, kao i Darko. On je to teže podneo, kritično je, na intenzivnoj je. Darko je mlad, njemu je bilo mnogo lakše. Svi se molimo za njega – ispričala je Branka kroz suze za „Pink.rs”.

Bilo je pitanje dana: Nagli gubitak kilograma Darku Laziću stvorio nove zdravstvene probleme

Darko se trenutno nalazi u Švajcarskoj i tužne vesti primio je tamo. Da je njegov otac u lošem stanju, saznao je od majke, a tim povodom oglasio se i na „Instagramu” podelivši sliku koju je pratio emotivan opis... 

Šta sam ja sve preživeo i ako su mi dali samo pet posto šanse da ću preživeti, ti ćeš i sa jedan posto preživeti, jer si me ti napravio i jači si od mene – napisao je Darko. 

U danima neizvesnosti i straha, kada očekuju i najmanju informaciju koja će im uliti nadu, cela estrada pružila je podršku Darku i njegovoj porodici. 

Smršao 70 kilograma ali nije mu dosta - Nova promena Darka Lazića!

Komentari (0)

Loading