Celebrity News

Adil se u suzama oprašta od Džeja: Nedostaješ mi, oprosti mi što sam bio ljut!

Iako godinama nisu razgovarali, Adil je sada izneo sve što mu je na duši...

Adil se u suzama oprašta od Džeja: Nedostaješ mi, oprosti mi što sam bio ljut!

Estrada je i dalje u šoku i neverici otkako je Džej Ramadanovski iznenada preminuo u 57. godini. Uprkos njegovoj bolesti, ovo niko nije očekivao. 

Osim mnogobrojnih prijatelja sa estrade s kojima je Džej bio u sjajnim odnosima, od legende narodne muzike oprostio se i njegov zet Adil Maksutović.

Njih dvojica godinama nisu razgovarali zato što je Adil pre nekoliko godina fizički nasrnuo na svoju suprugu Anu, Džejevu ćerku.

Veličanstveno: Ovo je poslednja želja Džeja Ramadanovskog

Njegovo srceparajuće oproštajno pismo prenosimo u celosti...

- Stari moj, bio si najmuzikalniji čovek kog sam poznavao, pevač s najviše duše. Dok su drugi plakali ili se veselili uz tvoje pesme, ja sam potpuno opčinjen upijao svaku tvoju otpevanu frazu, magično si to radio. Maznuo sam sve što si mi dozvolio. Hvala ti -  napisao je Adil. 

Ivan Bosiljičić otkrio po kojoj neverovatnoj noći će pamtiti Džeja

Adil je istakao i da mu Džej mnogo nedostaje. 

- Znam da si se umorio, već nedostaješ svima. Tvojoj deci najviše. Raduje nas samo činjenica da si poslednji dan svog života proveo sa porodicom sa svojim unucima. Nismo ni slutili da ti je poslednji.

Popularni pevač istakao je da njih dvojica godinama nisu razgovarali i ovim putem zatražio oproštaj. 

Voljeni Džej, nikada se nismo posvađali, a godinama nismo razgovarali. Oprosti mi što sam predugo bio ljut na tebe. Onaj gore je želeo da se ovako rastanemo. Bar još koju godinu da si poživeo. I da sednemo ti i ja. Da ti zapevam „Sajbiju”. Da se zagrlimo i isplačemo – završio je svoje pismo Adil.

Džej je pred smrt sve oprostio Adilu, istakao je pevačev kum Zoran.

– Oprostio je sve zetu Adilu Maksutoviću pre smrti. Punih sedam godina nije razgovarao sa Adilom, jer je pretukao njegovu ćerku Anu – rekao je on za „Informer”.

Komentari (0)

Loading