Celebrity News

Gladovala je više od 40 dana, rezultati su šokanti! Ovako sad izgleda Vesna de Vinča!

Vesna de Vinča izgleda potpuno drugačije...

Gladovala je više od 40 dana, rezultati su šokanti! Ovako sad izgleda Vesna de Vinča!

Kada je pre nekoliko nedelja putem „Instagrama” otkrila da se podvrgla gladovanju, mnogi su prema ovom saznanju bili skeptični. Novinarka i vlasnica agencije „Miss Yu” Vesna de Vinča otkrila je da je najbolje čišćenje organizma putem gladovanja na zeolitu. 

Njen put ka cilju bio je naporan, ali su rezultati zapanjujući. Iako je oduvek izgledala mladoliko, Vesna je sada doživela potpunu transformaciju, a bila je i veoma hrabra da rezultat objavi na „Instagramu”. I to, u kupaćem kostimu. 

Primećuje se i svežina u licu, pa se zaključuje da je ovaj režim u potpunosti zdrav za organizam. Osim što gubite kilograme, puni ste energije, a to se odmah reflektuje i na koži i licu. 

– Počela sam s gladovanjem kao načinom života pre 30 godina. Prestaću ovaj poslednji turnus gladovanja kada ispunim 42 dana bez hrane. Paralelno pišem knjigu koja je zbir tog mog zaista uzbudljivog saznanja i dnevnika koji želim da prenesem čitaocima, ali i znanja iz ogromne literature o nauci o gladovanju. Zvaće se „Gladovanjem do zdravlja – 30 godina iskustva – 42 dana bez hrane”. Završavam je brzo. Vreme korone me je isprovociralo da je napišem jer nikada nisam imala vremena kao sada da podelim to vredno iskustvo koje mnoge može spasti i naučiti nas životu bez bolesti. Osim toga, pitanje imuniteta je sada najvažnije. Imunitet se baš gladovanjem povećava.

Ovako Vesna izgleda sada: 

Vesna de Vinča smršala 12 kilograma: Četrdeseti dan gladovanja! (VIDEO)

Prva saznanja o gladovanju prikupila je sa svojih mnogobrojnih putovanja. 

– Prva saznanja o izazovu gladovanja dobila sam na svojim putovanjima. Pročitala sam 1991. knjigu austrijskog naturopate dr Rudolfa Brojsa „Rak, leukemija i druge prividno neizlečive bolesti, izlečive prirodnim putem”, čijih pravila se i sada držim. Govori o neverovatnoj mogućnosti podizanja odbrambenih snaga organizma gladovanjem i lečenja prirodnim putem, čak i neizlečivih oboljenja. Brojs je spasao više od 50.000 života, o čemu postoji ogromna dokumentacija. Kada sam svojevremeno kao ratni izveštač, zbog užasa koje sam videla i zabeležila, dobila bolest štitne žlezde, rešila sam da se ne predam lekovima i operacijama, već da probam da preporukama dr Brojsa saniram bolest – rekla je Vesna za magazin „Story” i dodala: 

– Do sada nisam uzela nijedan lek, ni za lečenje štitnjače niti uopšte koristim lekove, čak ni aspirin. Ako gladujemo preventivno i permanentno, živećemo bez bolesti. Preporuka literature je da bi trebalo gladovati i 24/42 sata, najmanje jednom u dve nedelje. Na početku nije bilo lako, ali sam u međuvremenu postala ekspert. Gladujem lagano, bez stresa, sigurna u već doživljene rezultate. Kombinujem različite škole gladovanja, a stvorila sam i svoj originalni način – gladovanje na zeolitu. Sada sam rešila da izdržim i gladujem 42 dana, što je Brojsova „totalna terapija”. Gladujem pred svima, emitujući na „Fejsbuku” video-snimke i fotografije svaki dan o tome šta konkretno radim i kako se osećam. Veoma je važno da ljudi direktno vide sjajne efekte voljnog suzdržavanja od hrane i razumeju proces.

Vesna de Vinča: Ne razmišljamo o zdravlju dok nam se ne desi neki neprijatan događaj

Vesna ističe i da je detoksikacija mnogo važna. 

– Otrovi stižu u naš organizam sa svih strana, izbeljivači, konzervansi, žvakaće gume, paste za zube, otrovni aditivi, sve to ulazi u naš organizam, taloži se godinama, obara imunitet i preti da se razvije u bolesti i teška oboljenja. Gojaznost, koja je paralelni trend u svetu, jeste višak hrane, što je dodatni pritisak otrova na organizam. Zato je redovno čišćenje organizma od otrova, teških metala, radioaktivnih supstanci i slobodnih radikala – neophodno! Otac medicine Hipokrat je rekao: „Ako telo nije očišćeno, što ga više hraniš – više mu štete donosi”. Uzimanje lekova na zatrovan organizam dalje povećava toksičnost. Mnoge bolesti se tako definišu – kao eksplozija toksina u nama – rekla je Vesna koja je potom objasnila šta zapravo dobijamo gladovanjem...

– Detoksikacija je prvi cilj i prva faza, druga je izlečenje od bolesti, ako postoji. Kontinuiranim gladovanjem se posle eliminacije otrova dalje odstranjuju bolesne tvorevine: masna tkiva, ciste, tumori, čirevi, natekline, celulit. Poznato je da se tumori i karcinomi hrane belančevinama, pa kada im to ukinemo, oni onemoćaju. Organizam onda „pojede” te loše delove sebe, o čemu ima na stotine dokaza. Gladovanje je posebna vrsta samoizlečenja i „operacije iz prirode”. To je operacija bez noža, a hirurg je – priroda. Utvrdila sam to na ličnom primeru. Dok sada gladujem, vidim kako mi celulit nestaje, koža dobija roze zdravu boju i elastičnost, a oči sjaj. Počinju regeneracija i podmlađivanje organizma. To je treći uspeh gladovanja, a četvrti je duhovno usavršavanje.

Komentari (0)

Loading