Celebrity News

Poznato od čega je preminuo Džej Ramadanovski, evo šta je pokazala obdukcija!

Ćerka Ana otišla po obdukcijski nalaz...

Poznato od čega je preminuo Džej Ramadanovski, evo šta je pokazala obdukcija!

Legendarni pevač Džej Ramandanovski preminuo je u nedelju 6. decembra, a sada su stigli rezulati obdukcije. Evo od čega je preminuo...

Njegova starija ćerka Ana Ramadanovski juče je primila obukcijski nalaz koji je pokazao da je pevač preminuo od posledica srčanog udara. 

- Ana je jutros sa porodičnom prijateljicom Andrijanom po pozivu otišla da primi informaciju o Džejevoj obdukciji. Zbog skraćenog radnog vremena i uvedenih smena, ona će napismen dokaz dobiti u narednom periodu. U razgovoru sa doktorkom, Ana je saznala da je Džeja definitivno izdalo srce tokom sna - ispričao je izvor.

Adil se u suzama oprašta od Džeja: Nedostaješ mi, oprosti mi što sam bio ljut!

Ata Images

 

Ovo je potvrdila i Džejeva bliska prijateljica i portparolka Andrijana.

- Tačno je. Nalaze obdukcije porodica će dobiti za dva, tri meseca. Džejevoj ćerki Ani i meni jutros je saopšteno da je on preminuo od srca, kao što smo i očekivali, odnosno isto što nam je rekla i ekipa Hitne pomoći - rekla je Andrijana.

Slavuj narodne muzike, Džej Ramadanovski biće sahranjen u petak, 11. decembra, u 14:30, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, po svim muslimanskim običajima.

Veličanstveno: Ovo je poslednja želja Džeja Ramadanovskog

 

Komentari (0)

Loading