Celebrity News

Ovo se retko viđa: Praznična čarolija u domu Seke Aleksić

Seka Aleksić pokazala kako će dočekati praznike...

Ovo se retko viđa: Praznična čarolija u domu Seke Aleksić

Dom Seke Aleksić ove godine sija neobičnim sjajem. Praznična dekoracija na njenoj kući u Staroj Pazovi podseća na onu iz najlepših filmova, a osim toga što uživa u novogodšinjim čarolijama, sinovi Jakov i Jovan presrećni su što uz svoje roditelje žive pravu bajku.

Talenat za uređivanje doma Seka je dosad nebrojeno puta pokazala na „Instagramu”, ali ovogodišnja tema potpuno je zasenila sve ostale. 

Seka Aleksić ima idealan brak, ali kakav je odnos sa svekrvom

Crvena i zlatna boja, koje najbolje dočaravaju božićnu magiju, krase Sekinu kuću sa spoljašnje strane. Imamo prilike da vidimo ukrase koje čine poklončići, kugle, mašne i lutkice Deda Mraza, kao i praznične venčiće koji se pružaju preko raskošnog balkona i još mnogo toga. 

Osim toga, pevačica je okitila i unutrašnjost kuće. Svetlucavi detalji koji njen dom čine toplijim i harmoničnijim u potpunosti su se uklopili u priču. 

Da bi pratioci dobili što uverljiviju sliku kako sve to izgleda, Seka je snimala svoju dnevnu sobu u polumraku, pa je efekat čarolije bio još jači. 

Seka Aleksić u nikad viđenom izdanju: Evo šta radi u dvorištu svoje luksuzne kuće

Seka se maksimalno potrudila da njen suprug Veljko i sinovi Jakov i Jovan osete sve blagodeti praznika. Iako živimo u sumornom vremenu, ljubav prema najmilijima i uživanje u plodovima sopstvene ljubavi niko im ne može oduzeti. 

Komentari (0)

Loading