Celebrity News

Budući tata vrištao od sreće: Danijela Karić i Ivan Mileusnić otkrili pol bebe

Poznati supružnici nisu mogli da sakriju sreću...

Budući tata vrištao od sreće: Danijela Karić i Ivan Mileusnić otkrili pol bebe

Pevačica i naslednica poznate srpske porodice Danijela Karić i njen suprug koreograf Ivan Mileusnić nedavno su otkrili da čekaju drugo dete. U doba pandemije korona virusa, njih dvoje imaju veliki razlog za sreću - konačno stiže devojčica. 

Beskrajna ljubav preplavila je njihov dom, a zbog samog saznanja da će postati tata preslatke devojčice, Ivan je vrištao od sreće. 

Simpatični supružnici na tradicionalan način otkrili su pol bebe i to putem balona u roze boji koji su bili spakovani u kutiji. 

Pogledajte: 

Ivan Mileusnić i Danijela Karić objavili srećne vesti, čestitke samo pljušte!

Instagram screenshot

 

Instagram screenshot

 

Instagram screenshot

 

Ivan se povodom ove radosne vesti emotivnom porukom zahvalio Danijeli za sve što mu je pružila, te joj javno poručio da je voli najviše na svetu. 

- Uvek sam govorio da verujem u čuda i da kada nešto želiš toliko iskreno i jako, da san na kraju može da postane java. Moje najveće čudo koje mi je u životu ostvarilo najveće snove jeste moja draga žena i lepota Danijela. Ti si najbolja i najnesebičnija osoba na svetu koja ume najlepše da voli i čini srećnim sve oko sebe - napisao je Ivan, a zatim u nastavku otkrio kada je Danijela uradila prvi test trudnoće...

- Kada smo 27.10. na praznik Svete Petke uradili prvi test trudnoće i saznali lepe vesti, u sebi sam poželeo da dobijemo još jednu ćerkicu. Moja želja je uslišena. Danijela i ja postaćemo roditelji jednoj princezi. Mojoj sreći nema kraja i vrištao bih da me ceo grad čuje. Volim te - bile su emotivne reči ponosnog tate buduće naslednice! 

Komentari (0)

Loading