Celebrity News

Indi Aradinović u šoku zbog tragedije: Na mestu Darkovog oca mogla sam biti ja!

Indi Aradinović ističe da je operacija želuca veoma rizičan zahvat kroz koji je prošla pre tačno pet meseci. Kako i sama ističe ostala je bez jednog organa.

Indi Aradinović u šoku zbog tragedije: Na mestu Darkovog oca mogla sam biti ja!

Ata Images

Milan Lazić, otac Darka Lazića preminuo je pre nekoliko dana usled komplikacija prilikom operacije želuca. Indi Aradinović koja je pre nekoliko meseci takođe prošla agonija zbog ovog hiruđkog zahvata, oglasila se za „Pink” rekavši da je veoma potresena tragedijom porodice Lazića.

- Kada sam čula tu vest, naravno da mi nije bilo svejedno. Naravno da sam se smorila... Žalosno, žao mi je Darka što je ostao bez oca zbog te operacije. Zvala sam ga, nisam uspela da dođem do njega, sigurno je sad u haosu... Pokušaću večeras opet da ga dobijem, da mu izjavim saučešće. Saosećam sa njegovom situacijom i porodicom. Ono što sam stigla da pročitam iz medija je da je njegov otac navodno već u toku pola operacije, tokom anestezije, imao komplikacije - kaže Indi, koja je još jednom istakla da ova operacija sa sobom nosi određeni rizik.

Neutešni Darko Lazić: Uspomena s ocem koja slama srca

Ata Images

 

Indi Aradinović: Operacija želuca je klackalica između života i smrti 

Zbog tragedije koja se dogodila Darku i njegovoj porodici rešila je da ostane uzdržana, ali se ipak na kratko osvrnula na period agonije koji je proživljavala tokom oporavka. 

- Ne može da se poredi moja operacija i kilaža sa njegovom, ali s obzirom da nas je operisao isti hirurg, danima mi zvoni telefon, pitanja, komentari... Ja sam suzdržana, ne želim ništa da komentarišem. Neko je otišao sa ove zemlje, žao mi je što je ovo bio način za to. Operacija svakako snosi rizik, i mi pre operacije moramo da potpišemo papir, ali... Ne znam šta bih rekla. Darkov otac je potpisao, svi sami potpisujemo i odgovaramo, ali jednog života više nema. Na mestu Darkovog oca sam mogla da budem ja pre pet meseci, nije to šala, ostala sam bez jednog organa! Ja sam imala sreću da preživim, imala sam dve operacije i dve transfuzije krvi. Mesec dana sam pijuckala vodu. Mesec dana čvrstu hranu nisam unela u sebe - dodala je.

Pomirili se Ana i Darko: Velika tragedija zbližila bivše supružnike

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INDY_ARA (@indy_ara_indira)

 

Iako se i sama podvrgla ovom zahvatu, Indi ipak savetuje da postoje bezbedniji načini za skidanje kilograma. Zdrava i balansirana ishrana jedan je od ključnih momenata, koji je, iako deluje veoma jednostavno u njega ipak treba uložiti veliki trud. 

- To je kao ringišpil, neko preživi, neko ne. Hajde da se baziramo na zdravoj ishrani, zdravim navikama, da ne budemo lenji... Razumem ja da živimo kako živimo, da živimo brz život, da smo pod stresom, ali da svoje zdravlje ne skrnavimo nekim nezdravim i visokokaloričnim obrocima zarad kratkog užitka... Ili jedi bar toliko, ali troši se, idi u teretanu, trči po livadi, teretana, plivanje, bajs, šta god - kaže Indi.

Komentari (0)

Loading