Celebrity News

Da li je ovo definitivan kraj: Rastali se Elena i Jugoslav Karić?

Nakon višegodišnjih nagađanja da u njihovom braku ne cvetaju ruže, sada je stigla i potvrda. Rastali se Elena i Jugoslav Karić. Ovo su detalji...

Da li je ovo definitivan kraj: Rastali se Elena i Jugoslav Karić?

Miloš Nadaždin

Rastali se Elena i Jugoslav Karić vest je koja je danas uzburkala naciju. I nakon višegodišnjih napisa da u njihovom odnosu odavno ne teče med i mleko, poznati supružnici trudili su se da svoju intimu sakriju od javnosti.

Ipak, prema saznanjima „Blica“ ovaj brak je okončan, i to pre nekoliko meseci, a Elena i Jugoslav odnedavno žive na dve različite adrese.

- Posle niza turbulencija koje su imali tokom više od petnaest godina bračnog života, Elena i Jugoslav su rešili da stave tačku na brak. Shvatili su da njihovi pogledi na budućnost nisu isti, te da više ne mogu da žive zajedno pod istim krovom. Zato Jugoslav već mesecima živi u strogom centru grada, u blizini restorana koji su pre nekoliko godina otvorili zajedno. U blizini tog stana nalazi se i dom njegovog brata Simona Karića. Dok je Elena sa decom ostala da stanuje u velelepnoj vili na Kosmaju koju je uredila po svom ukusu – objašnjava izvor blizak porodici.

Dizajnerka Elena Karić: Živim na selu i u džungli, nemam televizor!

story

Miloš Nadaždin


Rastali se Elena i Jugoslav Karić - Različita interesovanja, nesuglasice i ugašene emocije

- Par već neko vreme ne može da se izbori s razlikama i nesuglasicama, da su se emocije među njima ugasile, kao i da su jedan od razloga razlaza Elenina česta putovanja i priča o bliskosti sa jednim fotografom. Uveliko se spominje to da je Elena posvećena više prijateljima i fotografu sa kojim putuje i gaji ista interesovanja kada je njen spiritualni život u pitanju.

Ekipa „Blica” kontakrirala je supružnike koji ove navode nisu ni potvrdili ali ni demantovali. 

- Nemam komentare za novine već pet godina, tako da ni ovo neću komentarisati. Hvala na razumevanju i doviđenja - rekla je Elena u telefonskom razgovoru, dok je Jugoslav putem mejla odgovorio na naša pitanja:

- Godinama se trudim da svoj privatni život ne izlažem pod lupu javnosti i želeo bih tako ostane i sada. 

Komentari (0)

Loading