Celebrity News

Ispovest Ognjena Amidžića: Nedostaje mi tata, često ga sanjam!

Ispovest Ognjena Amidžića uzburkala je javnost. Izneo je bolne detalje pogibije njegovog oca, Zorana Amidžića koja se dogodila 1991. godine...

Ispovest Ognjena Amidžića: Nedostaje mi tata, često ga sanjam!

Ognjen Amidžić progovorio je velikoj porodičnoj tragediji koja se dogodila pre tačno 29 godina. Njegov otac Zoran Amidžić, priznati novinar, ubijen je 1991. godine. 

Popularni voditelj za „Hit Informer” prisetio se kako su on, njegova majka Snežana i sestra Maja živeli nakon ovog stravičnog saznanja...

- U jedan sat posle ponoći policajci su zakucali na naša vrata. Dobili su zadatak od nadređenih da nam jave loše vesti. Saopštili su baš meni. Imao sam samo 16 godina i morao sam da kažem majci i sestri da je tata ubijen - priča Amidžić. 

Story ekskluziva: Ami G show- Behind the scenes

story

Ata Images

Ispovest Ognjena Amidžića - Uvek smo imali šta da jedemo 

Ognjenova majka bila je im je veliki oslonac. 

- Nedostaje mi tata i znam da bi moj život bio potpuno drugačiji da se to nije desilo. Bio sam tinejdžer kad sam ga izgubio. Mnogo toga je palo na moja leđa, trudio sam se da majci pomažem koliko sam mogao. Maksimalno se žrtvovala za sestru i mene i zato ću prema njoj imati večnu zahvalnost. Teško je bilo u tim vremenima izvesti decu na pravi put... Uprkos svemu, nikad nije bilo perioda da nemamo šta da jedemo. Majka je, hvala bogu, radila u dobroj firmi i uspela je da nam obezbedi koliko-toliko normalan život. Trudila se da nam bude i otac i majka.

Mladi se sa tim često susreću: Ognjen Amidžić je u srećnom braku, ali ovo ga strašno potresa

story

Ata Images


Od tog dana prošlo je 29 godina, a Ognjen ističe da mu tata i posle toliko godina, često dolazi u snove. 

- Sanjam oca i dan-danas, iako je prošlo 29 godina. Taj zločin nije rešen i dalje lebdi u vazduhu. Bilo je nekih tragova i dokaza u istrazi. Recimo, zabeleške mog oca. To je bio najopipljiviji trag koji je mogao da se prati tada, ali od toga nije bilo ništa - rekao je Ognjen i dodao: 

Iako ga se ne seća baš najbolje, u njegovim uspomenama živi kao pravična, stroga i stamena ličnost. 

- U to vreme je odlazio na terene na više dana. Zato se i ne sećam poslednjeg susreta sa tatom. Često je bio odsutan zbog posla, a ja ga tek sada razumem - bio je iskren Amidžić za "Hit Informer".

Komentari (0)

Loading