Celebrity News

Dom Ane Sević je remek-delo: Evo gde Lorena provodi najlepše dane svog detinjstva

Dom Ane Sević - Luksuzan stan s prelepim pogledom, popularna pevačica u potpunosti je prilagodila sebi i svom vereniku Danielu. Osim toga, Lorena i njena sestra ovde će provoditi najlepše dane svog detinjstva...

Dom Ane Sević je remek-delo: Evo gde Lorena provodi najlepše dane svog detinjstva

Popularna pevačica i voditeljka Ana Sević nedavno se porodila, a sada u svom prelepom domu uživa sa svojim ćerkama. Predivne detalje koji krase njen dom imali smo da vidimo i ranije, a pre nekoliko nedelja osvanula je i fotografija raskošne jelke u dnevnom boravku. 

Bivša supruga Darka Lazića potrudila se njen dom bude opremljen po poslednjim trendovima, pa je fokus pao na veliku dnevnu sobu i gaderober. 

Pomirili se Ana i Darko: Velika tragedija zbližila bivše supružnike
 

Dom Ane Sević - Iza vrata luksuznog stana sanjaju se najlepši snovi 

Ana Sević nije izostavila nijedan bitan detalj u opremanju njenog stana iz snova, a može se i reći da je u potpunosti prilagođen 21. veku. Velika dnevna soba u kojoj Ana i Daniel odmaraju tokom teške svakodnevice, opremljena je crnom kožnom garniturom, malim klub stolom i sitinim detaljima koji svemu daju posebnu čar. Tu je i velika slika alternativne umetnosti koja svemu daje autentičnu notu.

Danijel pripremio specijalno iznenađenje za Anu Sević i ćerku

Osim velikog dnevnog boravka, gde se nalazi predivna raskošna jelka, tu je i garberober koji je opremljen odećom po poslednjim trendovima. Ana ovde voli da provodi najviše vremena, a sigurno smo da je ovaj kutak njihovog doma omiljeni i ćerki Loreni. 

U ovom delu luksuznog stana sve je u znaku zlatne boje, koja po Feng Šuiju donosi moć, novac i dobre vibracije. Postoji čak i uvreženo mišljenje da je boja Sunca jedan od važnijih faktora kada opremate dom jer se vezuje za emocije, raspoloženje i bezbrižno odrastanje. 

Zato pretpostavljamo da će dom Ane Sević biti pravi rudnik predivnih uspomena gde će Lorena zajedno sa svojom sestrom koja je nedavno stigla na svet, provoditi najlepše dane svog detinjstva. 

Stigla naslednica! Porodila se Ana Sević, slavlje se uveliko sprema

Komentari (0)

Loading