Celebrity News

Maja Šuput blista od sreće: U porodicu stiže sin!

Maja Šuput čeka sina, a srećne vesti upravo je podelila na svom "Instagram" profilu i to na veoma popularan način - uz pomoć " kutije iznenađenja"

Maja Šuput blista od sreće: U porodicu stiže sin!

Pevačica Maja Šuput presrećna je otkako su ona i njen suprug Nenad Tatarinov pre pola godine saznali da će postati roditelji

Da li u njihov dom stiže dečak ili devojčica, pevačica je otkrila na svom „Instagram” profilu pomoću „kutije iznenađenja”. Iz nje su izleteli plavi baloni, a Maja i Nenad nisu mogli da sakriju sreću zbog saznanja da u porodicu stiže sin.

Maja Šuput svima koji je pitaju "kada će dete" ovom rečenicom zapušila usta

Instagram Maja Šuput

 

 


Maja Šuput čeka sina, u šestom je mesecu trudnoće a izgleda besprekorno

Pevačica je oduvek vodila računa o izgledu, brižljivo pazila šta unosi u organizam i redovno trenirala, pa nije iznenađenje što u šestom mesecu trudnoće izgleda besprekorno. Kako je nedavno napisala, ne opterećuje se kilažom, već se raduje novom životu koji raste u njoj.

 

– Celog života pre treninga bacim pogled na stomak, jesam li izgubila koji gram, vide li se posledice večere od sinoć ili naziru trbušnjaci, a sada gledam kako rastemo i veselim se svakom centimetru života u sebi – istakla je Maja.

 

 

Komentari (0)

Loading