Celebrity News

Miroslav Ilić: Za moje potrebe dovoljno je oko 3.000 evra mesečno

Miroslav Ilić novac ne smatra prioritetom. Njegova karijera traje već decenijama i otpevao je mnoge hitove. Godine rada donele su i plodove o kojima on ne voli da govori.

Miroslav Ilić: Za moje potrebe dovoljno je oko 3.000 evra mesečno

Miroslav Ilić deo je estrade decenijama, ali ne voli da se kreće u krugovima u kojima su omiljene teme vezane za materijalno bogatstvo. Pevač ističe da je sve što poseduje zaradio svojim radom, ali o tome nerado govori.

Miroslav Ilić novac ne smatra prioritetom i ne voli da se hvali onim što poseduje


– Ne volim ja da se hvalim tim stvarima. Uvek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i tim takvim stvarima. Normalno je da ćeš imati ako to voliš, radiš i zaradiš. Smatram da niko ne treba da ulazi u tuđe imovinsko stanje – rekao je Miroslav i nastavio:

 

Miroslav Ilić: Nema tih para koje bi me za Božić odvojile od porodice

Ata Images

 

 

– Za sve ove godine jesam radio i zaradio. Koliko god da nam daš, uvek nam je malo. Za moje potrebe dovoljno je oko 3.000 evra mesečno i da ne misliš na zimu. Dok platiš ovo, platiš ono, kupiš ovo, kupiš ono, ostane ti za pristojan život – prenosi telegraf.rs.

Miroslav Ilić nije želeo da priča o krizi na estradi 

Nedavno se pisalo da je Miroslav Ilić doživeo predinfarktno stanje. Iako ga već mesecima nije bilo u medijima, Miroslav nije želeo da publika misli da je tome razlog loše zdravstveno stanje. Zato je poslao poruku svima da je dobrog zdravlja i da mu ništa ne fali. Činjenica je da ne nastupa i nema ga u popularnim emisijama, ali to je zbog pandemije koronavirusa.

 

Ata Images

 

 

– Nemam koncerte sada, ali radim svašta nešto. Snalazim se da ubijem vreme, kao i svi, uostalom – nedavno je rekao Miroslav za „Pink”.

– Nezahvalno je sad bilo šta reći, tako je kako je. Kad prođe sve ovo, pričaćemo o svemu – kratko je odgovorio pevač na pitanje novinara.

 

Komentari (0)

Loading