Celebrity News

Božićna čestitka Kejt i Vilijama: Šarmantni kraljević raspametio svet

Božićna čestitka Kejt i Vilijama oduševila je sve širom sveta, a osmeh malog princa Luisa rasoametio je sve ljubitelje kraljevske porodice...

Božićna čestitka Kejt i Vilijama: Šarmantni kraljević raspametio svet

Nećete odoleti njegovom osmehu – princ Luis vam želi srećne praznike... 

Kao i svake godine, kraljevska porodica svojim pratiocima na društvenim mrežama poželela je sve najlepše u predstojećim praznicima. Na tradicionalnoj porodičnoj fotografiji pozirali su vojvode Kejt i Vilijam i njihova deca, princ Džordž, princeza Šarlota i preslatki kraljević Luis.

Božićna čestitka Kejt i Vilijama oduševila svet

Kensingtonska palata nedavno je objavila ovogodišnji božićni portret na kojem vidimo koliko su naslednici krune porasli i koliko neodoljivo liče na svoje roditelje.

Iako više nije beba, najmlađi i najšarmantniji potomak kraljevske porodice dobioj je najviše pažnje javnosti.

Najveća tajna koju Kejt i Vilijam godinama kriju od malog Džordža!

Na fotografiji presladak dvogodišnjak pozira između svojih roditelja, a njegov široki osmeh na licu sve je oduševio. Osim toga i modni momenat privukao je veliku pažnju - preslatki kraljević obučen je u skladu sa celom porodicom kao pravi mali gospodin. 

Zbog čega je svima ukrao svetlo reflektora, biće vam jasno čim pogledate u božićni portret za 2020. godinu koji je napravi fotograf Met Portos na imanju Anmer Hall u Sandringamu ranije ove jeseni, a vi nam u anketi kažite na koga vam liči princ Luis?

Kejt Midlton presrećna: Beba stiže u pravom trenutku!

Komentari (0)

Loading