Celebrity News

Demanti Dragomira Aleksića

Demanti Dragomira Aleksića

Demanti Dragomira Aleksića

Povodom teksta da je Helena Topalović, u vezi sa Dragomirom Aleksićem, koji je objavljen 24.11.2020. godine, advokat Dragomira Aleksića poslala je redakciji portala Story RS zvaničan odgovor na informaciju koji vam prenosimo u celosti:

„U ime gospodina Dragomira Aleksića ovim putem demantujem neistinite navode koje je NID COLOR MEDIA INTERNATIONAL DOO NOVI SAD, Temerinska 102 - Novi Sad, objavio na svom internet portalu STORY RS u rubrici Celebrity News dana 24.11.2020. godine pod naslovom ,,Topalkova ćerka u vezi sa suprugom poznate vodteljke?", koje se tiču ličnog i porodičnog statusa Dragomira Aleksića, koji u vreme objavljivanja informacije da je u braku sa voditeljkom Jelenom Dimitrijević, sa istom nije bio u bračnoj zajednici, niti je sa istom imao zajednicu života.

U vreme objavljivanja informacije da je on suprug Jelene Dimitrijević, njihov brak je već prestao presudom o razvodu braka koju je doneo Treći osnovni sud u Beogradu, koja je postala pravosnažna dana 20.06.2019. godine, te je informacija da je on suprug navedene voditeljke neistinita, a ista informacija ozbiljno diskredituje njegov, kako lični tako i profesionalni status koji on ima u zemlji, tako i u inostranstvu gde živi i radi, te je ova informacija direktno uslovila njegovu suspenziju u firmi Sapphire Solution iz Australije, u kojoj je imao status generalnog direktora“

Komentari (0)

Loading