Celebrity News

Bivša „modelsica” prisetila se batina: Nije to bio samo šamar

Bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi prisetila se mučnog perioda koji je priživela kada ju je bivši suprug pretukao.

Bivša „modelsica” prisetila se batina: Nije to bio samo šamar

Ivana Stamenković Sindi prisetila se najstrašnijeg perioda u životu. Kako je istakla, bivši suprug pretukao ju je dva puta, a ovaj nemili događaj nastoji da zaboravi i da o njemu ne priča.

Bivša „modelsica”: Petru viđam malo više nego što je sud to odredio

Međutim, nekadašnja članica grupe „Models” otkrila je pojedine detalje odnosa s bivšim, ističući i da posle toliko godina ne mogu da se dogovore oko vaspitanja ćerke.

- Meni je žao što ne možemo ni dan-danas da nađemo zajednički jezik. Jednostavno, imamo problem u komunikaciji, potpuno su nam suprotni stavovi. Meni je nezamislivo da muškarac želi da bude staratelj deteta i da zabranjuje majci da viđa dete, pogotovo žensko dete – priznala je za „Kurir” i dodala:

- Petru viđam sada malo više nego što je sud to odredio, tako da mi pokušavamo da nađemo zajednički jezik i nadam se da ćemo uspeti da naš odnos bude normalan, zarad deteta.

Ivana Stamenković Sindi: Mogla sam da se UDAM ZA MILIJARDERA, ALI NISAM HTELA, sreća nije u novcu

Foto: M.M. / Stefan Tomašević ATA Images

 

Bivša modelsica Sindi: Imam čak bolju komunikaciju sa njegovom novom ženom, nego sa njim

Ivana ističe da je za nju ovo bio najmučniji period i da ga se s gorčinom seća. Osim toga, istakla je da se to dogodilo dva puta i da se nije sve završilo na šamaru. 

- Meni je to bio najteži period u životu. Ne volim ni da pričam o tome. Nije to bio samo šamar, bukvalno mi je mučno da pričam o tome. U tom periodu ja sam otišla u policiju, oni su mi bukvalno rekli što si ti došla ovde, normalno je da te muž tuče. U to vreme zakon nije bio ni regulisan kao sada. Pa su mi čak rekli, ako hoćeš da prijaviš idi prvo u Urgentni centar, da ti snime povrede. U sud kad sam došla da prijavim nasilje u sud, pedeset puta su me pitali da li želim da povučem prijavu. Kao da sam ja kriva što je mene neko pretukao - rekla je „bivša modelsica” i dodala:

Sindi pokazala NOVOG DEČKA i mi kažemo da je BRUTALAN FRAJER! (foto)

- To se desilo dva puta. Posle prvog puta prekinula sam naš odnos. Drugi put se desilo kad mi već nismo bili zajedno. Ovo mi je jako grozna tema i o njoj ne želim da govorim. Ne želim ni da razmišljam, ni da pričam o tome. Mi i dan-danas nismo regulisali našu komunikaciju. Nastojim da to popravim, zbog Petre. Njegovoj novoj porodici želim sve najbolje, imam čak bolju komunikaciju s njegovom novom ženom nego s njim.

Komentari (0)

Loading