Celebrity News

Nije svima teško: Kaća Grujić kupila luksuznu nekretninu za paprenu cifru

Kaća Grujić - Luksuzna nekretnina oduvek je želja poznate pevačica, a čini se da je svoj veliki san i ostvarila...

Nije svima teško: Kaća Grujić kupila luksuznu nekretninu za paprenu cifru

Kaća Grujić oduvek je mašatala da se osamostali, a sada uspešno stremi kao tom cilju. 

Kako navodi "Srpski telegraf", pevačica je u dogovoru sa roditeljima rešila da kupi još jednu nekretninu, ali u druge svrhe. 

Šta Kaći Grujić najviše nedostaje u vezi sa Gobeljićem: To je cena našeg života i posla

Kaća Grujić misli na budućnost: Luksuzna nekretnina - idealan biznis u teškim vremenima...

Budući da je stambeno obezbeđena, garsonjeru namerava da izdaje. 

Kaća je od roditelja za rođendan dobila stan u centru Beograda, koji su platili 225.000 evra, a na njenu inicijativu, sada su rešili da pazare i garsonjeru za rentiranje. Kaći je palo na pamet da je izdaje za dobru kiriju jer je svesna da je ulaganje u nekretnine uvek dobra investicija. S roditeljima je razgovarala, pa su se dogovorili da daju po pola novca. Oni prvo nisu bili za to jer smatraju da treba da se prištedi u vreme krize, ali je Kaća bila uporna. Uvek zna da istera svoje – priča za pomenuti list izvor blizak pevačici.

Marko iznenadio Kaću poklonom koji će zauvek pamtiti

Nakon što je obišla nekoliko lokacija, odabir je pao na garsonjeru koja se prema navodima nalazi na Vračaru, nedaleko od Hrama Svetog Save.

- Kaća je s roditeljima i dečkom Markom Gobeljićem na nekoliko lokacija u ovom naselju razgledala nekretnine. Htela je da to isključivo bude novogradnja, a na kraju je odlučila da pazari nekretninu koja je najbliža hramu. Cena kvadrata je malo veća od 2.500 evra, a garsonjera ima 35 kvadrata. Kako je u pitanju novogradnja, stan je skoro kompletno završen, pa je pevačica već krenula da kupuje nameštaj i dekoriše enterijer. Radnici su već doneli deo nameštaja za dnevni boravak, dok će ostatak stići tek kada se sve okreči i sredi - zaključuje izvor.

Kaća Grujić - Luksuzna nekretnina nije sve, sada uživa i na putovanju iz snova 

Prelepa pevačica trenutno uživa u Dubaiju s Markom Gobeljićem, koji ju je na ovo putovanje, za koje je iskeširao oko 15.000 evra, odveo povodom šest meseci veze.

Kaća nigde nije planirala da putuje zbog korone, ali je Marko bez njenog znanja otišao i uplatio im aranžman za Maldive. Oduševila se kada je čula da će kraj godine provesti u toplim krajevima. Oduvek joj je bila želja da poseti ovo romantično ostrvo, ali do sada nije bilo prilike – rekao je izvor za „Informer” i dodao: 

– Presrećna je jer joj je odmor bio preko potreban. Poslednjih meseci bila je zatvorena u kući, nigde nije mrdala jer se plašila zaraze. S druge strane, Gobelja je već preležao koronu, tako da je bio dosta opušteniji.

Fudbaler nije štedeo za 6 meseci veze: Kaća Grujić zanemela na vrhunski poklon!

U njihovom odnosu cvetaju ruže i u bukvalnom smislu. Pre nekoliko dana, uspešni fudbaler pokazao je koliko je galantan pa je svojoj izabranici na kućnu adresu poslao raskošan buket cveća kojim se Kaća odmah pohvalila na „Instagramu”...

Komentari (0)

Loading