Celebrity News

Natalija "Trik Fx": Pomoć od 90.000 dinara nam nije dovoljna

Natalija "Trik Fx" o finansijskim problemima kojim je usled pandemije koronavirusa estrada posebno pogođena govori bez ustručavanja.

Natalija "Trik Fx": Pomoć od 90.000 dinara nam nije dovoljna

Mnoge profesije pogođene su pandemijom koronavirusa. Muzičari su posebno na udaru jer zbog zabrane okupljanja nisu u mogućnosti da nastupaju. Natalija Ibraimov, pevačica grupe "Trik Fx" objasnila je kako cela situacija utiče na nju.

– Fizički smo okej, ali što se tiče psihe ja sam iskreno malo lošije, padam u depresiju zbog cele situacije. Dosta ljudi, mojih prijatelja je izgubilo život, ali i zbog toga što ne radimo jer ovo postaje mučno i predugo traje. Jedva čekam da se sve završi ovo, da ljudi ostanu normalni i zdravi i što se tiče fizičkog zdravlja, ali i psihičkog jer ko zna šta će biti posle ovoga – – rekla je pevačica za portal "24sedam" i dotakla se teme koja je aktuelna - novčane pomoći u iznosu od 90.000 dinara koju su pevači dobili.

Natalija "Trik Fx" o finansijskim problemima uzrokovanih pandemijom 

 

 

Na ivici egzistencije? Saša Kovačević povukao drastičan potez!

–  Malo i neke kolege preteruju, kad pominju ne znam ni ja neke milione i kakve pare. Mi živimo od tog posla, od nastupa, a eto već devet meseci nema posla, kriza je i zbog novca iskreno. Ja se ne razbacujem nešto, ne kupujem skupe stvari i neki preterani luksuz, iskreno samo plaćam račune i trošim na hranu i za to je potrebno dosta para. Svi drugi rade, samo mi pevači ne, finansijska situacija nije nimalo naivna. Iznervirale su me i te priče oko para iz šteka, ja iskrena da budem nisam imala taj štek. Ta pomoć od 90.000 dinara, ja to nisam dobila i mnoge moje kolege nisu dobile, možda je samo nekolicina, njih desetak dobilo te pare. Ali i taj novac ne može da nadomesti to što ne radimo već toliko meseci unazad –  rekla je Natalija.


 

Komentari (0)

Loading